سالاد ماکارونی مجلسی یکی از سالادهای مجلسی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که علاوه بر اینکه به عنوان سالاد استفاده می شود در بعضی مجالس به عنوان پیش غذا هم سرو می شود. البته این سالاد را می توانید به عنوان یک غذای کامل هم مصرف کنید. با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سالاد ماکارونی تهیه کنید. شما می توانید سالاد ماکارانی را به صورت قالبی یا تک نفره برای مهمانی تهیه کنید و به دلخواه مرغ یا ژامبون به آن اضافه کنید.اگر تمایل دارید طرز تهیه سالاد ماکارونی مجلسی را یاد بگیرید در این مقاله آشپزی همراه ما باشید.
۱. برای تهیه سالاد ماکارونی یا سالاد پاستا ابتدا پاستاها را با کمی نمک و روغن در آب جوش بپزید، اما توجه کنید که مدتزمان جوشیدن پاستا در آب برای تهیه سالاد ماکارونی باید بیشتر از زمانی باشد که قصد تهیه ماکارونی را دارید و پاستاها باید نرمتر از همیشه آبکش شوند.
۲. ماکارونی پختهشده را آبکش کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.
۳. کالباس یا سینه مرغ پختهشده را به شکل نگینی خرد کنید.
۴. خیارشورها را نیز نگینی خرد کنید.
۵. در صورتیکه دوست دارید از سیبزمینی در تهیه سالاد ماکارونی استفاده کنید، باید سیبزمینی را نیز مانند ماکارونی بپزید و وقتی کمی خنک شد، آن را به شکل نگینی خرد کنید. مواظب باشید که سیبزمینی خیلی پخته نشود، زیرا در این صورت موقع مخلوط کردن مواد سالاد ماکارونی، سیبزمینیها له میشوند.
۶. در انتها سیبزمینی، خیارشور، کالباس، ذرت و نخودفرنگی و ماکارونی آبکش شده را با هم در ظرفی ریخته و مخلوط کنید و به سراغ آمادهکردن سس سالاد بروید.
۷. میتوانید سس فرانسوی یا سس مایونز را به تنهایی به سالاد ماکارونی اضافه کنید، اما از آنجا که غلظت سس مایونز زیاد است میتوانید آن را با مقداری ماست و آبلیمو رقیقتر کنید که در این صورت مقدار سس مایونز کمتر شده و سالاد سالمتر و کمکالریتری خواهید داشت.
۸. سس را با مواد قبلی ترکیب کنید و سالاد مارکارونی را تا زمان سرو داخل یخچال قرار دهید تا طعم مواد به خورد هم بروند.
۹. سالاد ماکارونی را داخل ظرف مورد نظر بکشید و آن را با سس، گوجهفرنگی، خیارشور، زیتون و … تزیین کنید.