سالاد ماکارونی، یکی از سالاد های خوشمزه و لذیذ است که بسیار طرفدار دارد. این سالاد خوشمزه را میتوان به عنوان پیش غذا یا به همراه غذا در مهمانیها سرو کرد. نام دیگر سالاد ماکارونی، سالاد اندونزی است. دستور پخت این سالاد در سراسر دنیا متفاوت است. برای پخت سالاد ماکارونی خوش طعم باید ابتدا مواد لازم سالاد ماکارونی را مهیا نموده و سپس شروع به درست کردن این غذای ساده خوشمزه و پر طرفدار کنید.اگر تمایل دارید طرز تهیه سالاد ماکارونی را یاد بگیرید در این مقاله آشپزی همراه ما باشید.
1 عدد(می توانید از رنگهای مختلف فلفل دلمه برای زیباتر شدن غذا استفاده کنید)
نخود سبز پخته
۲۰۰ گرم
ذرت شیرین پخته شده
۲۵۰ گرم
ژامبون مرغ
۳۰۰ گرم
لیمو ترش (سرکه سفید )
۱ عدد
سس مایونز
۵۰۰ گرم
روغن زیتون
نصف ته استکان
ادویه (نمک،فلفل سیاه ، زردچوبه)
به مقدار نیاز
برای پخت سالاد ماکارونی ابتدا ماکارونی ها را در ظرف آب جوش که به آن روغن زیتون، زرد چوبه و نمک اضافه کردیم میریزیم تا بیشتر از حد معمول که زمان پخت ماکارونی هاست ،بپزد و کاملا نرم شود.
بهتر است در آبی که برای پخت ماکارونی آماده کردیم روغن و نمک بیشتری بریزید تا طعم ماکارونی ها بهتر شود.سپس ماکارونی ها را هنگام آبکش کردن چند بار با آب خنک بشویید تا کاملا سرد شوند.
بقیه مواد ترکیبی را که شامل نخود فرنگی ، ذرت ،ژامبون نگینی خرد شده ،فلفل دلمه ریز خرد شده ،هویج رنده شده که البته بهتر است با دنده درشتر رنده شود و خیار شور نگینی خردشده و ماکارونی پخته آماده شده مخلوط میکنیم.
سس سالاد ماکارونی
برای سس این سالاد میتونید ترکیب مساوی از ماست همزده و مایونز رو استفاده کنید. یه قاشق غذاخوری سرکه سفید یا آب لیمو ترش را با آن ترکیب کنید . اگراهل چشیدن مزه های جدید هستید حتما دو مورد خردل و عسل رو هم به این سس اضافه کنید. همچنین نمک و فلفل هم اضافه کنید و سس را اونقدری هم بزنید تا ترکیب یکدست شود.
سالاد ماکارونی آماده شده را در ظرف سر پوشیده مورد نظر بریزید و به مدت یک ساعت قبل از مصرف در یخچال نگهداری کنید و بعد نوش جان کنید.
توصیه می شود سالاد ماکارونی را بخاطر ویژگی پاستا که رطوبت را تا حد زیادی به خود جذب میکند،برای اینکه بعد از اضافه کردن سس و گذاشتن داخل یخچال خشک نشود به آن مقداری روغن زیتون هم اضافه کنید.
اگر این سالاد را برای مهمانی تدارک میبینید احتمالا به دنبال روش های تزیین متفاوت و زیبا هم هستید. یکی از روش های جالبی که برای تزیین سالاد ماکارونی در جاهای مختلف کاربرد دارد، سالاد قالبی است. انواع سالاد پاستا به دلیل جذب آب بعد از سرد شدن در یخچال تا حدی چسبندگی پیدا میکند. به همین دلیل اگر وقتی که کمی گرمه است و هنوز در یخچال نگذاشتین، توی قالب بریزید و بعد بگذارید در یخچال حداقل دو ساعتی بماندو شکل قالب رو به خودش بگیرد و میتوانید در ظرف مورد نظرتون برعکس کنید . برای این مقدار سالاد میتوانید از انواع قالب های ژله بزرگ یا تک نفره استفاده کنید. یک قالب بزرگ یا حدود ۸ قالب تک نفره از سالاد ماکارونی خواهید داشت.
نکات تکمیلی
۱ . زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه
۲ . این سالاد را می توانید در وعده میان وعده – شام – پیش غذا – سرو کنید .