سوپ اسفناج

سوپ اسفناج یکی از انواع سوپ های خوشمزه و خوش طعمی است که امروزه اغلب کدبانوهای ایرانی از آن به عنوان پیش غذا در مجالس و مهمانی های خود استفاده می کنند.در طرز تهیه این سوپ بهتر است که در انتخاب اسفناج ها به اندازه کافی دقت داشته باشید تا اسفناج هایی تازه با برگ های سبز و سالم را انتخاب نمایید و از خریدن اسفناج های زرد و پلاسیده خودداری کنید تا طعم سوپ شما خاص و خوشمزه شود.با ما در این آموزش آشپزی همراه باشید تا شما را با طرز تهیه سوپ اسفناج آشنا کنیم .

می توانید بخوانید: سوپ کلم بروکلی

می توانید بخوانید: سوپ کلم

مواد لازم برای سوپ اسفناجمقدار لازم برای ۴ نفر
جو پرک ۲ قاشق غذاخوری
اسفناجنیم کیلو 
آب قلم۳ لیوان 
خامه۳ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد
سیر۱ حبه
کره۲۰ گرم
نمک و فلفلبه مقدار لازم

سوپ اسفناج

می توانید بخوانید: سوپ گشنیز

می توانید بخوانید: سوپ تره فرنگی

طرز تهیه سوپ اسفناج

اسفناج را تمیز کرده و دو سه بار می شوییم و آبکش می کنیم و بعد در قابلمه می ریزیم و روی حرارت می گذاریم بپزد (در قابلمه را نگذارید) در این فاصله آب قلم یا مرغ را با جو پرک می گذاریم خوب بپزد وقتی اسفناجمان پخت با غذاساز کاملا پوره کنید.پیاز را داخل کره تفت داده و سیر را اضافه کرده تا طلایی شود و اسفناج و نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید سپس به جو پرک پخته شده اضافه کنید بگذارید تا پخته و غلیظ شود (غلظت سوپ باید طوری باشد که نه زیاد غلیظ و نه زیاد رقیق باشد). در آخر زیر قابلمه را خاموش کرده و خامه را اضافه و هم زده و کمی آب لیموترش نیز اضافه کنید و با تکه های نان باگت و نان سوپ نوش جون کنید.

مطلب پیشنهادی

خورش ناردون

خورش ناردون

خورش ناردون یکی از انواع خورش های محبوب و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *