سوپ کلم

سوپ کلم یکی از خوشمزه ترین سوپ هاست که به شیوه های مختلفی درست میشه. سوپ گل کلم خامه ای یکی از انواع این سوپه که به شکل سفید و با خامه درست میشه. این سوپ رو میشه با سبزیجات مختلف بدون مرغ و گوشت و یا با مرغ و گوشت درست کرد. از هر روشی که برای پخت سوپ گل کلم استفاده می کنید، می تونید اون رو به شکل ساده و یا میکس شده و کرمی سرو کرده و به دلخواه با سبزیجات تزیین کنید. با ما در این مقاله آشپزی همراه باشید تا شما را با طرز تهیه سوپ کلم آشنا کنیم .

می توانید بخوانید: سوپ اسفناج

می توانید بخوانید: سوپ تره فرنگی

مواد لازم برای سوپ کلممقدار لازم برای ۴ نفر
کلم پیچ تازه۲۲۵ گرم
روغن۲ قاشق غذا خوری
پیاز۱ عدد
سیر۲ حبه
هویج۱ عدد
آب مرغ۶ پیمانه
ریحان۱ قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی۱ عدد
عدسنصف پیمانه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
سوپ کلم
می توانید بخوانید: سوپ کلم بروکلی

می توانید بخوانید: سوپ گشنیز

طرز تهیه سوپ کلم

در ماهی تابه روغن ریخته و شعله را به حالت متوسط قرار می دهیم.

پیاز و هویج و سیر را درماهی تابه می ریزیم و در آن را می گذاریم، برای ۵ الی ۷ دقیقه می پزیم یا تا وقتی که سبزیجات پخته شوند گهگاه آن را هم می زنیم.
بعد آب مرغ و ریحان خشک ( در صورت استفاده ) را اضافه می کنیم.
شعله را کم می کنیم و برای ۱۰ دقیقه با در روی شعله می گذاریم.
کلم پیچ و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم و ۱۰ دقیقه دیگر صبر می کنیم.
 
مرغ و گوجه فرنگی و عدس قرمز و ریحان تازه ( درصورت استفاده ) را اضافه می کنیم و ۵ الی ۱۰ دقیقه می پزیم یا تا وقتی که کلم و عدس بپزد.

مطلب پیشنهادی

خورش ناردون

خورش ناردون

خورش ناردون یکی از انواع خورش های محبوب و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *