سوپ گشنیز

سوپ گشنیز یکی از انواع سوپ های خوشمزه و معروف ایرانی است که علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد برای سلامتی نیز بسیار مفید است. این سوپ خوشمزه در شهرهایی مثل تبریز به عنوان سوپ مجلسی مورد استفاده قرار می گیرد. طعم و مزه این سوپ بسیار خوب است و مزه مشابه به آش دوغ دارد حتما سعی کنید از گشنیز تازه استفاده کنید و از جوپرک تا زودتر این سوپ تهیه شود این سوپ برای ماه مبارک رمضان بسیار مناسب است.با ما در این آموزش آشپزی همراه باشید تا شما را با طرز تهیه سوپ گشنیز آشنا کنیم .

می توانید بخوانید: سوپ اسفناج

می توانید بخوانید: سوپ تره فرنگی

مواد لازم برای سوپ گشنیزمقدار لازم برای ۴ نفر
گشنیز۱۰۰ گرم
جو پوست کنده۱۵۰ گرم
هویچ۲ عدد متوسط
پیاز۱ عدد متوسط
ماست۵۰۰ گرم
آرد۱ قاشق غذاخوری
سیر۲ حبه
آب مرغ۲ لیوان
نمک و فلفلبه مقدار لازم

سوپ گشنیز

می توانید بخوانید: سوپ کلم بروکلی

می توانید بخوانید: سوپ کلم

طرز تهیه سوپ گشنیز

برای تهیه سوپ گشنیر مجلسی ابتدا جو پوشت کنده را از چند ساعت قبل در یک کاسه آب می خیسانیم تا نرم شود. در ادامه پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک شود.

در ادامه جو پوشت کنده را به همراه ۴ لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم و درب قابلمه را نیمه باز می گذاریم تا جو بزپد و به خوبی لعاب بیندازد. پس از گذشت یک ساعت هویج را به صورت با رنده درشت رنده می کنیم و به همراه آب مرغ به قابلمه اضافه می کنیم.

پس از اینکه آب مجددا به جوش آمد سیر را رنده می کنیم و به همراه ماست و آرد سیفد با هم مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. اگر ماست را به صورت یک باره به قابلمه سوپ اضافه کنیم ممکن است ببرد و ظاهر سوپ را خراب کند.

به همین دلیل یک یا دو ملاقه از مواد قابلمه حاوی جو پوست کنده را داخل مخلوط ماست می ریزیم و مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند. حالا حرارت زیر قابلمه را ملایمتر می کنیم و صبر می کنیم تا سوپ به نقطه جوش برسد.

پس از اینکه سوپ به نقطه جوش رسید، گشنیر خرد شده را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به سوپ اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا سوپ جا بیفتد. در پایان سوپ را داخل ظرف سوپخوری می کشیم و به همراه گشنیز خرد شده تزیین می کنیم.

 

مطلب پیشنهادی

خورش ناردون

خورش ناردون

خورش ناردون یکی از انواع خورش های محبوب و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *