یکی از غذاهای پرطرفدار ایرانی ماکارونی است که در این آموزش آشپزی طرز تهیه ماکارونی مجلسی را با شما به اشتراک میگذاریم .ماکارونی ها تنوع زیادی هم از نظر شکل و هم از نظر پخت دارن که بنا به سلیقه تون می تونید هر نوعی رو انتخاب کنید و درجشن تولدها و میهمانی های خودمونی از خوردنش کنار عزیزاتون لذت ببرید.
برای طبخ یک ماکارونی مجلسی ابتدا تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و داخل آن کمی روغن بریزید تا داغ شود. سپس گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز سرخ شده داخل روغن تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و کمی سرخ شود.
قارچ و فلفل دلمه ای را در تابه ای جداگانه تفت می دهیم وبعداز سرخ شدن گوشت به آن اضافه می کنیم .
بعد رب گوجه فرنگی را به همراه زردچوبه به گوشت سرخ شده اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رب رنگ بگیرد. حال نخود فرنگی را به بقیه مواد اضافه و با هم مخلوط کنید.
سپس به مخلوط گوشت ، نمک ، فلفل و آبلیمو اضافه کنید و با نصف استکان آب بگذارید تا گوشت بپزد و آب آن کاملا جذب شود.