سوپ گندم

گندم پر از املاح معدنی و ویتامین می باشد و دارای طبعی گرم و معتدل است. سوپ گندم را معمولا از بلغور گندم ( گندم پوست کنده نیم کوب) یا گندم پرک شده تهیه می نمایند. گندم، جوانه گندم و همچنین سبوس گندم دارای خواص فراوانی می باشند که از جمله آن ها می توان به پیشگیری از سرطان روده و همچنین شادابی پوست و مقوی قلب بودن آن اشاره نمود. این سوپ را می توانید به سادگی با کمی هویج، پیاز و جعفری و آب مرغ تهیه نمایید یا اینکه همراه با مواد دیگری چون شیر و قارچ، کلم بروکلی و … این سوپ خوشمزه را تهیه نمایید. با ما در این مقاله آشپزی همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این سوپ خوشمزه  آشنا کنیم .

می توانید بخوانید: سوپ بلغور گندم
مواد لازم برای سوپ گندممقدار لازم برای ۴ نفر
گندمیک پیمانه
هویج۱ عدد
پیاز۱ عدد
جعفری۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
عصاره مرغ یا آب مرغبه مقدار لازم
آبلیموبه مقدار لازم
نمک ،فلفل ،زردچوبهبه مقدار لازم

سوپ گندم

می توانید بخوانید: سوپ ترخینه

طرز تهیه سوپ گندم

در پخت سوپ گندم اگر از گندم ساده پوست گرفته شده یا بلغور گندم استفاده می کنید ( گندم پرک نیازی به خیس خوردن ندارد)، از قبل در آب قرار دهید تا خیس بخورند.

سپس به همراه آب مرغ و پیاز ( در اندازه بزرگ، خرد نمایید) و ادویه بگذارید تا خوب بپزند. در مرحله بعدی طرز تهیه سوپ گندم, هویج رنده شده را اضافه کرده بعد از نیم ساعت، رب گوجه فرنگی و جعفری را اضافه نمایید و بگذارید تا سوپ شما کاملا جا بیفتد. در آخر آبلیمو و نمک آن را اندازه نمایید. پس از یکی دو جوش زدن سوپ، آن را سرو نمایید. معمولا برای سوپ ساده از ورمیشل استفاده می شود اگر از گندم پرک شده استفاده می کنید می توانید مقداری ورمیشل یا برنج نیم دانه برای لعاب دادن سوپ به آن اضافه نمایید.

مطلب پیشنهادی

خورش ناردون

خورش ناردون

خورش ناردون یکی از انواع خورش های محبوب و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *