خورش مسما بادمجان

یکی از خورش‌های اصیل ایرانی خورش مسما بادمجان یا غوره بادمجان است که اکثر افراد، مخصوصا طرفداران بادمجان، عاشق آن هستند. در فرهنگ آشپزی ایرانی غذا‌های زیادی با بادمجان تهیه می‌شود، اما خورش مسما بادمجان در کنار برنج یک چیز دیگر است .در شمال کشور این غذا معمولا با مرغ تهیه می‌شود، اما با توجه به سلیقه هر فرد می‌توان خورش مسما بادمجان را با مرغ یا گوشت تهیه کرد که هر دو بسیار خوشمزه هستند. طعم دهنده اصلی این خورش غوره است؛ طعم بادمجان در کنار طعم ترش غوره ترکیب بسیار کامل و لذیذی می‌شود که راز خوشمزگی این خورش است. با ما در این آموزش آشپزی همراه باشید تا شما را با طرز تهیه خورش مسما بادمجان آشنا کنیم .

می توانید بخوانید: خورش بادمجان بدون گوشت

می توانید بخوانید: خورش بادمجان

مواد لازم برای خورش مسما بادمجانمقدار لازم برای ۴ نفر
بادمجان۶ عدد
مرغ۵۰۰ گرم
گوجه‌ فرنگی۳ عدد
روغن کانولا۶ شش
پیاز۱ عدد
غوره۱ لیوان
نمک، زردچوبه و زعفرانبه مقدار لازم

خورش مسما بادمجان

می توانید بخوانید: خورش بادمجان با مرغ

می توانید بخوانید: خورش بادمجان با گوشت

طرز تهیه خورش مسما بادمجان

مرحله اول

۲ قاشق غذا خوری روغن درون تابه بریزید. تکه‌های مرغ را در روغن قرار دهید و آن‌ها را خوب سرخ کنید. برای این غذا لازم است که تکه‌های مرغ ابتدا کاملا سرخ شده باشند سپس با کمی آب مغزپخت شود. بعد از اینکه تکه‌های مرغ سرخ شدند آن‌ها را از تابه خارج کنید. پیاز را نگینی خرد کنید، درون تابه ریخته و با روغن تفت دهید. بعد از اینکه پیازها نرم و شفاف شدند، نمک، زردچوبه و تکه‌های مرغ را به آن‌ها اضافه کنید. روی موادتان ۲ فنجان آب بریزید. ۲۰ تا ۲۵ دقیقه به موادتان اجازه دهید روی حرارت ملایم باقی بماند.

مرحله دوم

بادمجان‌ها را از وسط نصف کنید و آن‌ها را در روغن سرخ کنید. برای جلوگیری از له شدن بادمجان‌هایتان کلاهک بالای آن‌ها را جدا نکنید.

مرحله سوم

بعد از اینکه تکه‌های مرغ کاملا پخته شدند زعفران دم کرده، گوجه فرنگی، بادمجان و غوره را به آن‌ها اضافه کنید. می‌توانید بادمجان‌ها را در این مرحله اضافه نکنید و زمان سرو روی خورشتتان بچینید. حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آن‌ها را روی حرارت قرار دهید. بعد از این مدت خورشت مسما بادمجان شما آماده است.

مطلب پیشنهادی

خورش ناردون

خورش ناردون

خورش ناردون یکی از انواع خورش های محبوب و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.