برش، یک سوپ رایج در اروپای شرقی و آسیای شمالی است که اصالت آن به کشور اوکراین و روسیه برمیشود. سوپ برش معمولا از آب گوشت یا قلم، سبزیجات تفت دادهشده و چغندر ترش بهعنوان ماده اصلی، تشکیل میشود. بسته بهطرز تهیه، ممکن است برخی از این مواد اولیه حذف یا جایگزین شونداز دیگر موادی که برای پخت برش از آنها استفاده میکنند میتوان به گوشت قرمز، چغندر قند یا لبو، کلم، هویج، پیاز، سیبزمینی، رب گوجهفرنگی، قارچ، جعفری، برگ بو، کرفس، پیازچه کوهی، شوید، فلفل سیاه و فلفل فرنگی اشاره کرد. طعم قالب این سوپ، ترش و شیرین است. این ترکیب طعم، بهصورت سنتی از افزودن چغندر به سوپ برش حاصل میشود.سوپ برش را بهصورت سرد یا گرم و با خامه ترش، تخممرغ پخته یا سیبزمینی سرو میکنند. این سوپ را میتوان هم بهعنوان یک غذای مقوی و پرملات و هم بهعنوان یک غذای سبک و رقیق درست کرد.با ما در این مقاله آشپزی همراه باشید تا شما را با طرز تهیه سوپ برش آشنا کنیم .
ابتدا کمی روغن داخل تابه ریخته و گوشت گاو را داخل آن تفت دهید سپس به آن مقداری آب افزوده و اجازه دهید گوشت کاملا پخته شود.
در این مرحله پس از اینکه گوشت پخته شد به آن دو لیتر آب افزوده و اجازه دهید آب به جوش آید و بعد هویج، لبو و سیب زمینی را به شکل مکعبی خرد کرده و به آب در حال جوش بیفزایید و اجازه دهید به مدت پانزده دقیقه بماند تا پخته شود.
حالا گوجه فرنگی و کلم پیچ خرد شده را به سوپ افزوده و بعد کمی روغن داخل تابه ریخته و پس از گرم شدن به آن پیازهای خرد شده افزوده و اجازه دهید کمی سبک شوند.
در مرحله بعدی از طرز تهیه سوپ برش، به تابه رب گوجه فرنگی افزوده و همراه با سیر خام رنده شده به سوپ بیفزایید و به منظور مزه دار شدن سوپ به آن کمی فلفل، شکر و نمک بیفزایید سپس از روی حرارت بردارید.
در مرحله پایانی سوپ را داخل کاسه های جداگانه ریخته و با شوید یا جعفری خرد شده و مقداری خامه ترش تزیین نمایید و در صورت تمایل کمی آب لیمو ترش تازه نیز به سوپ اضافه کنید.