سوپ پیاز

سوپ پیاز یکی از انواع سوپ های خوشمزه و معروف کشور فرانسه است که یه خاطر طعم خوبش در سراسر جهان فراگیر شده است.یک قابلیت ویژه ای که این سوپ دارد. می توان به دلخواه انواع سبزیجات و سیفی جاتی که دوست دارید را به آن اضافه کنید. و طعم و مزه دلخواه خودتان را برای یک سوپ خوشمزه داشته باشید.این سوپ خوشمزه بسیار راحت آماده می شود اگر کسی بتواند سیب زمینی آب پز کند ۱۰۰ درصد می تواند این سوپ خوش مزه را نیز درست کند.با ما در این مقاله آشپزی همراه باشید تا شما را با طرز تهیه سوپ پیاز آشنا کنیم .

می توانید بخوانید: سوپ سیب زمینی

می توانید بخوانید: سوپ برش

مواد لازم برای سوپ پیازمقدار لازم برای ۴ نفر
پیاز بزرگ قرمز یا زرد۶ عدد
روغن زیتون۴ قاشق غذاخوری
کره۲ قاشق غذاخوری
شکر۱ قاشق چایخوری
سیر۲ حبه
آرد۳ قاشق غذاخوری
آویشن۱قاشق چایخوری
آب مرغ یا گوشت۸ فنجان
نان باگت یا تست۸ برش
پنیر پارمیسان۱ فنجان
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

سوپ پیاز

طرز تهیه سوپ پیاز

۱. در یک قابلمه ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی حرارت کم ​​گرم کنید. پیاز خرد شده را اضافه کرده و با روغن زیتون مخلوط کنید. حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه فرصت دهید تا پیاز کامل پخته و نرم شود. حالا حرارت را از کم به متوسط افزایش دهید. باقیمانده روغن زیتون و کره را به ظرف اضافه کنید. پیاز را به قدری سرخ کنید تا کاراملی شود.

۲. شکر و ۱ قاشق چایخوری نمک بپاشید و پخت و پز را ادامه دهید تا پیاز به خوبی قهوه شود. سیر خرد شده را به آن بیفزایید. حالا نوبت آرد است که به مواد افزوده شود. یک دقیقه زمان برای تفت دادن آرد کافی است. حالا آب گوشت و آویشن را به مخلوط اضافه کنید تا به جوش بیاید. حرارت را کم کنید، کمی نمک و فلفل بزنید و در ظرف را برای حدود ۳۰ دقیقه تا یک ساعت بپوشانید تا جا بیفتد.

۳. در همین حین، فر را با حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. داخل سینی فر کاغذ روغنی یا فویل قرار دهید و نان‌های روغن زده را در آن بچینید. حدود ۵ تا ۷ دقیقه در فر قرار دهید تا کمی قهوه‌ای شود.(می‌توانید از مایکروویو استفاده کنید) نان‌ها را برعکس کنید و روی آن را با پنیر پارمسان رنده شده بپوشانید. وقتی زمان سرو نزدیک شد، نان‌ها را داخل فر یا مایکروویو بگذارید تا پنیر آن آب و روی آن طلایی شود.

۴. برای سرو کردن، سوپ را در یک کاسه بریزید و یک نان تست پنیری را روی سوپ قرار دهید. سوپ را قبل از سرو مزه کنید و اگر به چاشنی بیشتری احتیاج دارد، اضافه کنید.

مطلب پیشنهادی

خورش ناردون

خورش ناردون

خورش ناردون یکی از انواع خورش های محبوب و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *