ماکارونیهای فرمی را میتوان بانام فوزیلی یا فنری و پیچی، گوشماهی یا صدفی، پروانهای، شیلنگی، آرنجی وریگاتونی تهیه و با سسهای خوشمزه با سبکهای متفاوت تهیه و نوش جانکرد. طرز تهیه ماکارونی شکل دار با فرمهای متفاوت تقریباً یکسان است. شما میتوانید سالاد ماکارونی، ماکارونی ساده، پاستا و یا غذاهای متفاوت دیگر را با ماکارونی شکل دار تهیه و نوش جانکنید. با ما دراین مقاله از آشپزی همراه باشید تا شما را با دستور پخت ماکارونی شکل دار آشنا کنیم .
مواد لازم برای ماکارونی شکل دار | مقدار لازم برای ۴ نفر |
ماکارونی شکل دار | بسته ۵۰۰ گرمی |
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰ گرم |
قارچ | ۱۰ عدد |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
سیر | ۲ حبه |
روغن | مقدار لازم |
فلفل دلمه ایی | نصف یک عدد |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
سیب زمینی | ۲ عدد متوسط |
جعفری یا پودر آویشن | ۱ قاشق چایخوری |
سس ماکارونی
۱ . جهت تهیه این غذای خوشمزه، ابتدا پیاز و سیر را پوست کنده، شسته و به صورت نگینی خرد نمایید.
۲ . داخل تابه ای نصف پیمانه روغن سرخ کردنی ریخته و پیازها را داخل آن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.
۳ . پس از سرخ شدن پیازها، گوشت چرخ کرده را نیز به پیازها اضافه کرده و به خوبی تفت دهید
۴ . پس از سرخ شدن گوشت ها، فلفل دلمه ای نگینی شده و قارچ ورقه شده را نیز به ترکیبات اضافه نمایید.
۵ . پس از تفت دادن فلفل دلمه ای ها، شعله گاز را کم نموده و نمک، فلفل ،جعفری یا آویشن و زردچوبه را نیز اضافه نمایید و خوب تفت دهید تا خامی زردچوبه گرفته شود .
۶ . دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را نیز به ترکیبات بالا اضافه نمایید و به خوبی رب را تفت دهید تا قرمز و خوش رنگ شود .
۷ . یک پیمانه آب به ترکیبات اضافه کرده و اجازه دهید تا مایه ماکارونی غلیظ شود.
آبپز کردن ماکارونی شکل دار
۸٫ داخل یک قابلمه مقدار مناسبی آب ریخته و اجازه دهید تا جوش بیاید. پس از جوش آمدن آب، نمک و کمی زردچوبه به آن اضافه نموده و ماکارونی شکل دار را داخل آب جوش بریزید.
۹ . پس از ده الی پانزده دقیقه ماکارونی نرم می شود. ماکارونی را آبکش کرده و روی آن آب سرد بریزید تا خمیر نشوند.
۱۰ . مایه ماکارونی غلیظ شده را که قبلاً تهیه نموده اید را به ماکارونی های آبکش شده اضافه نمایید و به خوبی با هم مخلوط نمایید.
۱۱ . کف قابلمه ای را روغن سرخ کردنی ریخته و با سیب زمینی بپوشانید. سپس ماکارونی های آغشته به مایه ماکارونی را داخل قابلمه ریخته و دم کنی را روی قابلمه قرار می دهیم تا ماکارونی دم بکشد. حدود بیست دقیقه بعد ماکارونی شما آماده است.
نکته : اگر برای پخت ماکارونی عجله دارید میتوانید بجای آب سرد از آب گرم برای آبکش کردن ماکارونی استفاده کنید چون بخار و داغی آن حفظ شده و زودتر دم میکشد .