خورش قیمه

خورشت قیمه یکی از آن غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که طرفداران زیادی دارد و تقریبا معدود افرادی هستند که این غذا را دوست نداشته باشند. معمولا این خورش به همراه پلو سرو می‌شود و همچین در بعضی از مناسبت‌های مذهبی از آن به عنوان غذای نذری بین مردم پخش می‌کنند. خورشت قیمه را می‌توانید با تکه‌های گوشت یا پنیر کبابی تهیه کنید و از یک غذای کامل و مقوی در کنار دوستان و خانواده‌تان لذت ببرید. برای دورچین خورشت قیمه از سیب زمینی یا بادمجان استفاده میشود . از مواد اصلی تشکیل دهنده خورشت قیمه می توان به گوشت ، لپه ، سیب زمینی ، لیمو عمانی ، پیاز و رب گوجه فرنگی اشاره کرد. با ما در این آموزش آشپزی همراه باشید تا شما را با طرز تهیه خورش قیمه آشنا کنیم .

می توانید بخوانید: خورش قیمه مجلسی

می توانید بخوانید: خورش قیمه بادمجان

مواد لازم برای خورش قیمهمقدار لازم برای ۴ نفر
گوشت خورشتی۲۵۰ گرم
لپه۲۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
پیاز۱عدد
چوب دارچین۱عدد
هل سبز۳ حبه
روغن۲ قاشق غذاخوری
لیمو عمانی۳ عدد
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه ، زردچوبهبه مقدار لازم

خورش قیمه

می توانید بخوانید: خورش پیچاق قیمه

طرز تهیه خورش قیمه

ابتدا باید تلخی لیمو عمانی ها را بگیرید، بدین منظور لیمو عمانی ها را با کمک یک چنگال سوراخ کنید سپس لیمو عمانی های سوراخ شده را در یک ظرف حاوی آب جوش بی اندازید.

 پیاز را شسته پوست بگیرید سپس پیاز ها را به صورت نگینی خرد کنید.

پیاز های نگینی را در قابلمه خورشت بریزید و با مقداری روغن تفت دهید. 

گوشت های خورشتی را به پیاز ها اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت ها تغییر کند. 

 مقداری زردچوبه به پیاز ها و گوشت اضافه کنید و تفت دهید تا کاملا رنگ زردچوبه قالب شود. 

هم اکنون لپه ها را به مواد بالا اضافه کنید وتفت دهید. توجه داشته باشید که باید لپه ها را دو ساعت قبل خیس کنید.

رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و با تمام مواد ترکیب کنید تا با رب کمی سرخ شوند.

فلفل سیاه را به مواد اضافه کرده و تفت دهید. 

آب را به موادتان اضافه کنید و حرارت را بالا ببرید تا آب به جوش آید پس از این که آب جوش آمدن حرارت گاز را کم کنید.

 لیمو عمانی هایی را که تلخی آن را گرفته اید را به خورش اضافه کنید. 

زعفران را نیز به خورش اضافه کرده و هم بزنید. 

در یک ظرف مناسب مقداری آب بریزید سپس هل و دارچین را در آن بریزید و بگذارید تا بجوشد.

نمک را متناسب با ذائقه غذایی تان به خورش اضافه کنید. 

هل و دارچین جوشیده شده را به خورشت اضافه کنید و هم بزنید. 

هم اکنون باید به میزان دلخواهتان سیب زمینی را شسته سپس پوست بگیرد. و در آخر با مقداری روغن، نمک و زردچوبه سرخ کنید.

 

مطلب پیشنهادی

خورش ناردون

خورش ناردون

خورش ناردون یکی از انواع خورش های محبوب و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *