خورش پیچاق قیمه

پیچاق قیمه از جمله خورش‌های مشهور استان اردبیل و البته مشهورترین غذای نذری اردبیلی‌ها در ایام محرم و ماه رمضان است. این خورش خوشمزه که به خورش بادام آذری هم مشهور است با برنج سرو می‌شود و به جز غذای نذری برای طبخ در تمام ایام سال گزینه مناسبی است. با ما در این آموزش آشپزی همراه باشید تا شما را با طرز تهیه خورش پیچاق قیمه آشنا کنیم .

می توانید بخوانید: خورش قیمه مجلسی

می توانید بخوانید: خورش قیمه بادمجان

مواد لازم برای خورش قیمه پیچاقمقدار لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفندی۴۰۰ گرم
پیاز۴ عدد
تخم مرغ۴ عدد
خلال بادامنصف پیمانه
زعفراننصف قاشق چای خوری
برگ بو۲ عدد
کره محلی۱۰۰ گرم
آبغوره یا آب لیمو۱ قاشق غذا خوری
ادویه خورشتی (  کاری، فلفل، زردچوبه، دارچین، هل ساییده شده و نمک )به مقدار لازم

خورش پیچاق قیمه

می توانید بخوانید: خورش قیمه

طرز تهیه خورش پیچاق قیمه

 خلال بادام را حدود ۲ تا ۳ ساعت در آب خیس کنید و بعد از آبکش کردن در مقداری کره تفت دهید. 

پیاز های خلالی شده را با کره تفت دهید تا طلایی رنگ شود. بعد گوشت را به همراه برگ بو در پیاز تفت داده شده تا آب گوشت کشیده شود .به گوشت در حین تفت ، ادویه ها را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

بعد از تفت گوشت به آن مقداری آب اضافه کنید تا گوشت پخته شود. بعد از اینکه گوشت پخته شد به آن خلال تفت داده شده را به همراه زعفران اضافه کنید.

وقتی آب خورشت کم شد و میزانش مناسب ، تخم مرغ ها  را تک تک  روی خورش اضافه کنید و روی زرده ها کمی زعفران بپاشید.

در نهایت در ظرف را ببندید تا تخم مرغ ها بسته شوند. و بعد از پخته شدن تخم مرغ ها  خورش را در ظرف مورد نظر بکشید  و  با پیاز داغ  در کنار برنج زعفرانی سرو کنید.

مطلب پیشنهادی

خورش ناردون

خورش ناردون

خورش ناردون یکی از انواع خورش های محبوب و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *