پیتزا ماکارونی
پیتزا ماکارونی یکی از غذاهایی است که به تازگی در بین رستوران داران استفاده می شود و شما می توانید با پخت آن به طعم دلچسبی دست پیدا کنید.با ما دراین مقاله از آشپزی همراه باشید تا شما را با دستور پخت پیتزا ماکارونی آشنا کنیم .
می توانید بخوانید:
ساندویچ ماکارونی
می توانید بخوانید : کوکو ماکارونی
مواد لازم برای پیتزا ماکارونی مقدار لازم برای ۶ نفر ماکارونی ۵۰۰ گرم سیر ۱حبه مرغ یا کالباس ۳ تکه پیاز ۳ عدد بزرگ خامه ۱۰۰گرم پنیر موزارلا رنده شده ۱ لیوان فلفل دلمه سبز ۲ عدد نمک و فلفل به مقدار لازم قارچ خرد شده ۳۰۰ گرم روغن زیتون یا نباتی به مقدار لازم زیتون به مقدار لازم
طرز تهیه پیتزا ماکارونی :
قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود.
سپس یک عدد از پیاز های خلالی شده را به همراه سیر در روغن بریزید و تفت دهید.
در حین تفت مقداری نمک ، فلفل و زرد چوبه هم به پیاز و سیر در حال تفت اضافه کنید و کمی هم بزنید.
بعد ماکارونی آبکش شده را به آنها اضافه کنید و کمی هم بزنید.
می توانید بخوانید:
سوپ ماکارونی
تابه دیگری را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و یکی دیگر از پیازهای باقی مانده را خرد کنید و داخلش بریزید و تفت دهید.
سپس مرغ یا کالباس را به آن اضافه کنید و در روغن تفت دهید.
بعد از کمی سرخ شدن مرغ یا کالباس ، اگر از مرغ استفاده میکنید ،یک لیوان آب داخل آن بریزید و اجازه دهید تا آب به جوش بیاید.
بعد حرارت را کم کنید و و بگذارید تا پخته شود.
بعد از اینکه مرغ پخته شد آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا کمی خنک شود .
بعد استخوان های مرغ را جدا کنید و گوشتش را خرد کنید.
کمی شیر و خامه را در مخلوط کن ریخته و با هم مخلوط کنید .
در ظرف مخصوص فر ، ماکارونی ، مرغ خرد شده و سس خامه را با هم مخلوط کنید و در ظرف مخصوص فر بریزید و روی مواد را با پنیر موزارلا رنده شده بپوشانید.
سپس روی پنیر را با پیاز خلال شده ریز ، زیتون خرد شده و قارچ خرد شده بریزید .
فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد روشن کنید و بعد ظرف را به مدت نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه در فر قرار دهی تا طلایی رنگ شود.
سپس پیتزای ماکارونی آماده شده را در ظرف دلخواه تزیین و سرو نمایید.