سرخط خبرها

پیتزا ماکارونی

پیتزا ماکارونی یکی از غذاهایی است که به تازگی در بین رستوران داران استفاده می شود و شما می توانید با پخت آن به طعم دلچسبی دست پیدا کنید.با ما دراین مقاله از آشپزی همراه باشید تا شما را با دستور پخت پیتزا ماکارونی آشنا کنیم .

می توانید بخوانید:  ساندویچ ماکارونی

می توانید بخوانید : کوکو ماکارونی

مواد لازم برای پیتزا ماکارونی مقدار لازم برای ۶ نفر
ماکارونی۵۰۰ گرم
سیر۱حبه
مرغ یا کالباس۳ تکه
پیاز۳ عدد بزرگ
خامه۱۰۰گرم
پنیر موزارلا رنده شده۱ لیوان
فلفل دلمه سبز۲ عدد
نمک و فلفلبه مقدار لازم
قارچ خرد شده۳۰۰ گرم
روغن زیتون یا نباتیبه مقدار لازم
زیتونبه مقدار لازم

طرز تهیه پیتزا ماکارونی:

قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود.

سپس یک عدد از پیاز های خلالی شده را به همراه سیر در روغن بریزید و تفت دهید.

در حین تفت مقداری نمک ، فلفل و زرد چوبه هم به پیاز و سیر در حال تفت اضافه کنید و کمی هم بزنید.

بعد ماکارونی آبکش شده را به آنها اضافه کنید و کمی هم بزنید.

می توانید بخوانید:  سوپ ماکارونی

تابه دیگری را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و یکی دیگر از پیازهای باقی مانده را خرد کنید و داخلش بریزید و تفت دهید.

سپس مرغ یا کالباس را به آن اضافه کنید و در روغن تفت دهید.

بعد از کمی سرخ شدن مرغ یا کالباس ، اگر از مرغ استفاده میکنید ،یک لیوان آب داخل آن بریزید و اجازه دهید تا آب به جوش بیاید.

بعد حرارت را کم کنید و و بگذارید تا پخته شود.

پیتزا ماکارونی

بعد از اینکه مرغ پخته شد آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا کمی خنک شود .

بعد استخوان های مرغ را جدا کنید و گوشتش را خرد کنید.

کمی شیر و خامه را در مخلوط کن ریخته و با هم مخلوط کنید . 

در ظرف مخصوص فر ، ماکارونی ، مرغ خرد شده و سس خامه را با هم مخلوط کنید و در ظرف مخصوص فر بریزید و روی مواد را با پنیر موزارلا رنده شده بپوشانید.

سپس روی پنیر را با پیاز خلال شده ریز ، زیتون خرد شده  و قارچ خرد شده بریزید .

فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد روشن کنید و بعد ظرف را به مدت نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه در فر قرار دهی  تا طلایی رنگ شود.

سپس پیتزای ماکارونی آماده شده را در ظرف دلخواه تزیین و سرو نمایید.

مطلب پیشنهادی

سوپ_سبزیجات

سوپ سبزیجات

سوپ سبزیجات یکی از انواع سوپ های خوشمزه و پر خاصیت ایرانی است که علاوه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *