تقریبا همه کودکان و نوجوانان از علاقهمندان به ماکارونی هستند، در این مقاله آشپزی قصد داریم طرز تهیه ساندویچ ماکارونی را به شما آموزش دهیم. ساندویچ ماکارونی برخلاف بسیاری از فستفودیهایی که در رستورانهای مختلف به فروش میرسند سالم بوده و هم یک روش برای حمل سادهتر غذاست به خصوص اگر داشن آموز و یا کارمندی در خانه داشته باشید! بعلاوه ساندویچ کردن آن روشی جدید برای سرو این غذاست.
۱ . ابتدا پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه با مقداری زردچوبه تفت دهید تا سبک و طلایی شود سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و فلفل سیاه را افزوده و هم بزنید تا گوشت تغییر رنگ دهد.
۲ . فلفل دلمه را به صورت دلخواه خرد کنید و به گوشت اضافه کنید و هم بزنید سپس قارچ اسلایس شده را نیز اضافه کنید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود در انتها رب را بریزید و تفت دهید تا رب خوش رنگ شود در ادامه نمک و ادویه ها را بریزید و خوب هم بزنید تا مواد خوش رنگ شود می توانید برای رنگ بیشتر رب کمی آب جوشیده بریزید تا رب خوب رنگ باز کند.
۳ . داخل یک قابلمه آب را ریخته و مقداری نمک و زردچوبه و روغن بریزید و صبر کنید تا به جوش بیاد سپس ماکارونی را دلخواه را بریزید و صبر کنید تا ماکارونی نرم شود سپس ماکارونی را آبکش کنید.
۴ . کف قابلمه مقداری روغن ریخته و ته دیگ مورد نظر را بریزید و کمی ماکارونی و کمی مواد میانی ریخته و مواد هم بزنید به همین ترتیب همه مواد را بریزید و ماکارونی را برای ۴۵ دقیقه دم بگذارید.
۵ . بعد از پخت نان باگت را برش بزنید و مقداری ماکارونی را به همراه کاهو گوجه و خیارشور خرد شده قرار دهید و با سس کچاب میل کنید.