این قسمت اشپزی ما برای آنهاییست که هموارهع به دنبال تنوع برای آشپزی هستند و از خوردن غذاهای متفاوت لذت می برند . دراین قسمت از بخش آشپزی می خواهیم غذای لبنانی هوموس را به شما آموزش دهیم که در آن از نخود فرنگی استفاده می شود . این غذا یک غذای بسیار ساده می باشد .
همانطور که می دانید تنوع غذایی در کشور های مختلف زیاد و متفاوت می باشد .کشور لبنان غذاهای زیادو رنگارنگی دارد یکی از انها هوموس است که می توان آن را به چند روش تهیه نمود
.هوموس ( یا به املای عربی حمص ، یعنی نخود) یکی از معروف ترین انواع مزه ترکی و عربی است که تا یونان و یوگوسلاوی هم خورنده فراوان دارد …
همچنین بخوانید :کالباس خانگی
مواد لازم برای تهیه هوموس:
آب به مقدار لازم
۲۰۰ گرم نخود فرنگی تازه یا منجمد
۱ قاشق غذاخوری شکر
۲ قاشق غذاخوری ارده
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ قاشق غذاخور پودر زیره
نصف قاشق غذاخوری فلفل
نمک به مقدار لازم
۲ قاشق غذاخوری آبلیمو
نعناع تازه به مقدار لازم (اختیاری)
همچنین بخوانید : آموزش آشپزي تارت مرغ و قارچ به همراه تصویر و راهنمایی گام به گام برای تهیه آن
طرز تهیه هوموس :
آب، نخود فرنگی و شکر را در یک قابلمه بجوشانید تا زمانی که نرم شود، حدود ۵ تا ۷ دقیقه.
آب اضافی را با آبکش گرفته و اجازه دهید نخودها سرد شوند.
نخود فرنگی، ارده، یک قاشق روغن زیتون، پودر زیره، فلفل، نمک و آبلیمو را در یک مخلوط کن ریخته و خوب هم بزنید.
هوموس را در ظرف مورد نظرتان ریخته و روی آن یک قاشق روغن زیتون بریزید.
با نعناع تازه تزئین و میل کنید.
برگرفته از برترینها /ی