کالباس خانگی

بسیاری افراد به دنبال راه هایی برای تهیه غذابه روش خانگی می باشند که مواد مضر و ادویه های مختلف را نداشته باشند . امروزه افراد علاقه ی بسیار زیادی به فست فود و کالباس و سوسیس دارند در اینجا روش تهیه خانگی کالباس را نشان می دهیم که از غذا های بیرونی مطئن تر است .

همچنین بخوانید :شور کلم و هویج

 

کالباس

مواد لازم :

 

مرغ یا گوشت (چرخ شده) ۶۰۰ گرم

یخ (خرد شده) نصف لیوان

شیرخشک (قنادی) ۱ ق غ

نشاسته ذرت ۱ ق غ

سیر سه حبه

پودر سیر ۱ ق چ

جوز رنده شده ۱/۲ ق چ

پودر زنجبیل ۱ ق چ

پاپریکا ۱ ق چ

آویشن ۱ ق چ

تخم گشنیز ۱ ق چ

فلفل سیاه و قرمز هرکدام ۱/۲ ق چ

نمک ۱ ق غ

خلال پسته (خیس خورده در آب جوش) به میزان دلخواه

هویج (پخته و نگینی خرد شده) یک عدد

 

همچنین بخوانید :آلو پارتا ، نان سیب زمینی هندی

طرز تهیه کالباس خانگی:

 

ابتدا مرغ چرخ شده رو (ترجیحا دو یا سه بار چرخ کنید) با سیر توی غذاساز بریزید و خوب میکس کنید.
کلیه ادویه هارو توش بریزید و یخ رو اضافه کنید و دوباره میکس کنید.یخ باعث میشه حفره هایی توی کالباس ایجاد شه.وقتی همه رو باهم میکس کردین خلال پسته و هویج خرد شده رو اضافه کنید و همه رو باهم مخلوط کنید.(با قاشق/نیازی به مخلوط کن نیست چون هویج و پسته نباید له بشه).

کالباس

این مواد رو با سلفون کاملا رول کنید و خوب بپیچید و هوای کیسه رو بگیرید.میتونین برای اطمینان بیشتر با یه کیسه تنورک هم کاملا رول کنید که هنگام پخت اصلا آب واردش نشه.(کیسه تنورک کیسه های مختص حرارت دیدن و توی فر رفتنه)
بعد داخل آب جوش بندازید یا بخارپز کنید تا زمانی که کاملا بپزه.حدود یک ساعت و ربع کافیه.

بعد داخل یخچال یا اگه عجله دارید داخل فریزر بذارید تا سرد و محکم بشه و سپس برش بزنید و نوش جان کنید
به همین سادگی شما یه کالباس سالم و رژیمی و خووووش طعم دارید:)

برگرفته از برترینها /ی

مطلب پیشنهادی

خورش ناردون

خورش ناردون

خورش ناردون یکی از انواع خورش های محبوب و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *