هوموس و طرز تهیه آن

این قسمت اشپزی ما برای آنهاییست که هموارهع به دنبال تنوع برای آشپزی هستند و از خوردن غذاهای متفاوت لذت می برند . دراین قسمت از بخش آشپزی می خواهیم غذای لبنانی هوموس  را به شما آموزش دهیم که در آن از نخود فرنگی استفاده می شود . این غذا یک غذای بسیار ساده می باشد .

همانطور که می دانید تنوع غذایی در کشور های مختلف زیاد و متفاوت می باشد .کشور لبنان غذاهای زیادو رنگارنگی دارد یکی از انها هوموس است که می توان آن را به چند روش تهیه نمود

.هوموس ( یا به املای عربی حمص ، یعنی نخود) یکی از معروف ترین انواع مزه ترکی و عربی است که تا یونان و یوگوسلاوی هم خورنده فراوان دارد …

هوموس

 

همچنین بخوانید :کالباس خانگی

مواد لازم برای تهیه هوموس:

آب به مقدار لازم

۲۰۰ گرم نخود فرنگی تازه یا منجمد

۱ قاشق غذاخوری شکر

۲ قاشق غذاخوری ارده

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۱ قاشق غذاخور پودر زیره

نصف قاشق غذاخوری فلفلهوموس

نمک به مقدار لازم

۲ قاشق غذاخوری آبلیمو

نعناع تازه به مقدار لازم (اختیاری)

همچنین بخوانید : آموزش آشپزي تارت مرغ و قارچ به همراه تصویر و راهنمایی گام به گام برای تهیه آن

طرز تهیه هوموس :

 

آب، نخود فرنگی و شکر را در یک قابلمه بجوشانید تا زمانی که نرم شود، حدود ۵ تا ۷ دقیقه.

آب اضافی را با آبکش گرفته و اجازه دهید نخود‌ها سرد شوند.

هوموس

 

نخود فرنگی، ارده، یک قاشق روغن زیتون، پودر زیره، فلفل، نمک و آبلیمو را در یک مخلوط کن ریخته و خوب هم بزنید.

هوموس را در ظرف مورد نظرتان ریخته و روی آن یک قاشق روغن زیتون بریزید.

با نعناع تازه تزئین و میل کنید.

برگرفته از برترینها /ی

مطلب پیشنهادی

خورش ناردون

خورش ناردون

خورش ناردون یکی از انواع خورش های محبوب و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *