ماکارونی ساده

تهیه یک ماکارونی خوشمزه بسیار سریع و آسان است و طعم بسیار خوبی دارد و می توان آن را برای هر موقعیت و هر زمان آماده و سرو کرد. می‌تواند با سس گوجه فرنگی، سس سفید، سبزیجات، کوفته گوشت، یا با هر چاشنی دیگری همراه باشد. ماکارونی را می توان به انواع سوپ ها و سالادها اضافه کرد، با آن کاسرول درست کرد و یا به هر صورت دلخواه دیگر، تهیه و میل کرد.با ما در این مقاله از آشپزی همراه باشید تا شمارا با دستور پخت ماکارونی ساده و خوش طعم آشنا کنیم .

میتوانید بخوانید : ماکارونی با گوشت چرخ کرده

میتوانید بخوانید : ماکارونی مجلسی

مواد لازم برای ماکارونی ساده مقدارلازم برای ۴ نفر
ماکارونی۴۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده مخلوط شود با سویا۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ای۱ عدد
پیاز متوسط۲ عدد
گوجه فرنگی ( یا دوقاشق غذا خوری رب گوجه )۴ عدد
قارچ۶ عدد
سبزی معطر۱ فنجان

 

ماکارونی ساده

مایع ماکارونی ساده و خوشمزه

۱. سویا خیس شده و گوشت چرخ كرده را همراه یك عدد پیاز با هم میكس كنید تا یكدست شوند .
۲. یك عدد پیاز را خرد كنید و در روغن سرخ كنید وقتی پیاز طلایی شد ، مخلوط گوشت و سویا را به آن اضافه كنید تا آب آن كشیده شود . بعد كمی نمك و زرد چوبه اضافه كنید و هم بزنید .
۳. گوجه ها را میكس كنید و نیمی از آن را در این مرحله به مواد اضافه كنید .
۴. قارچ را جدا گانه با حرارت زیاد سرخ كنید و به مواد بیفزائید
۵. فلفل دلمه را نگینی خرد كنید و در تابه بریزید .
۶. در صورت تمایل به استفاده از سبزی معطر در این مرحله سبزی را اضافه كنید و در آخر كار باقیمانده گوجه های میكس شده را به مواد بیفزائید نمك و ادویه را اندازه كنید و درب ظرف را بگذارید تا مواد با حرارت ملایم برای ۱۵ دقیقه بپزند و آب اضافه آنها كشیده شود .
میتوانید بخوانید : ماکارونی با سویا

میتوانید بخوانید : ماکارونی با مرغ

آبپز کردن ماکارونی

۱٫ در قابلمه مناسبی تا دوسوم آب بریزید و یك قاشق چایخوری نمك و زرد چوبه و كمی روغن مایع . صبر كنید تا آب جوش بیاید . بعد ماكارونی ها را از وسط بشكنید و داخل ظرف بریزید . حدود ۵-۱۰ دقیقه بعد آب كش كنید .
۲٫ بعد از آبكش كردن ماكارونی ها مقداری آب سرد روی آنها باز كنید تا حرارت داخل ماكارونی ها باعث خمیر شدن آنها موقع دم كردن غذا نشود .

دم کردن ماکارونی ساده

۱٫ كف ظرف را كمی روغن بریزید و برای ته دیگ به دلخواه نان لواش یا سیب زمینی ورقه شده بچینید
۲٫ ماكارونی را لایه لایه در قابلمه میریزند و لابه لای آن را با سس پر میكنند .
۳٫ دم کنی را با درب قابلمه میپوشانید و درب قابلمه را بگذارید تا خوب دم بکشد.
۴٫ ۴۰دقیقه الی یک ساعت بعد ماکارونی ساده و خوشمزه شما آماده است .

مطلب پیشنهادی

خورش ناردون

خورش ناردون

خورش ناردون یکی از انواع خورش های محبوب و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *