خورش کدو حلوایی(کدو تنبل)

پاییز فصل کدو حلوایی است و خوراکی‌های خوشمزه‌ای از جمله سوپ کدو حلوایی و خورش کدو حلوایی درست کنید که حتی کودکانی که چندان رغبتی به مصرف آن ندارند، شیفته این غذاها شوند. خورش کدو حلوایی با گوشت ، یک غذای زمستانی بسیار جذاب است که ­می‌­تواند به برنامه غذایی شما تنوع ببخشد. این خورش سنتی را در بعضی مناطق در شب یلدا سرو می‌شود و طرز تهیه خورشت کدو حلوایی با وجود طعم خاصش آنقدر ساده است که می‌توانید با خیال راحت آن را برای اولین مهمانی آماده کنید. با ما در این آموزش آشپزی همراه باشید تا شما را با طرز تهیه خورش کدوحلوایی آشنا کنیم .

مواد لازم برای خورش کدو حلواییمقدار لازم برای ۴ نفر
گوشت خورشتی۱۵۰گرم
کدو حلوایی۵۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
آلو بخارا۸ عدد
رب گوجه ‌فرنگی۱ قاشق غذا خوری
دارچین۱ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم

خورش کدو حلوایی

طرز تهیه خورش کدو حلوایی

۱
ابتدا کدو را شسته و پس از پوست کندن،به صورت مربع های‌های کوچک خرد کنید. سپس یک عدد از پیازها را ریز کرده و در تابه‌ای حاوی روغن سرخ کنید تا کمی طلایی‌رنگ شود.
۲
حالا کدوی خرد شده را به پیاز داغ اضافه کنید و همراه با آن تفت دهید.
۳
پس از آن پیاز دیگری را نیز به صورت خلالی خرد کنید. حالا پیاز خردشده را در روغن سرخ کنید.در حین سرخ‌شدن پیاز تکه‌های گوشت را نیز اضافه کرده و به همراه پیاز تفت دهید.
۴
برای پختن گوشت، ۲ پیمانه آب جوشیده را به مخلوط گوشت و پیاز داغ افزوده و در ظرف را بگذارید تا گوشت روی حرارت کم اجاق‌گاز بپزد.
۵
برای آنکه گوشت هنگام پخت طعم‌دار شود،زعفران محلول در آب جوشیده را نیز به آن اضافه کنید.
۶
در فاصله پخت گوشت،آلوها را خوب شسته و به مدت نیم ساعت در آب خیس کنید، در مراحل پایانی پخت گوشت،آلو را به همراه رب گوجه‌فرنگی اضافه کرده .
۷
رب را پیش از اضافه‌کردن به گوشت،کمی در روغن تفت دهید تا رنگ بهتری در غذا ایجاد کند.
۸
با توجه به اینکه کدو به‌خصوص درصورتی که تکه‌های آن ریز و نازک باشد به سرعت پخته و له می‌شود،
۹
پس از اضافه‌کردن کدو،خورش را مدت زمان زیادی روی شعله اجاق‌گاز حرارت ندهید. برای این منظور باتوجه به اندازه تکه‌های کدو،یک ربع تا نیم‌ساعت زمان کافی است.
۱۰
در ضمن دارچین و همچنین نمک و فلفل را نیز به همراه کدو به غذا اضافه کنید.
۱۱
درصورتی که این خورش را با طعم ملس متمایل به ترش دوست دارید، ۲ قاشق سوپ‌خوری آبغوره یا آب لیموترش به آن اضافه کنید.

مطلب پیشنهادی

خورش ناردون

خورش ناردون

خورش ناردون یکی از انواع خورش های محبوب و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *