خورش قارچ

خورش قارچ یکی از انواع خورش های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که از خورش های جدید و نوین محسوب می شود. این خورش خوشمزه را می توانید به عنون یک خورش مجلسی جایگزین خورش های تکراری در مجالس و مهمانی ها کنید و از خواص خوب قارچ نیز بهرمند شوید خواصی همچون تنظیم سطح کلسترول، درمان کم خونی، کمک به سلامت استخوان و هزاران خواص خوب دیگر. این خورش را می توانید با گوشت یا گوشت چرخ کرده یا بوقلمون نیز تهیه کنید. با ما در این آموزش آشپزی همراه باشید تا شما را با طرز تهیه خورش قارچ آشنا کنیم .

مواد لازم برای خورش قارچمقدار لازم برای ۴ نفر
گوشت۱۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
قارچ۳ الی ۴ عدد
زعفران دم کرده۱ قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی۱ قاشق مرباخوری
نمک و فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم

خورش قارچ

طرز تهیه خورش قارچ

تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. سپس پیاز رنده شده را داخل روغن بریزید و تفت دهید ، بعد از اینکه پیاز طلایی رنگ شد. گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و تفت دهید.

در حین تفت گوشت به آن رب گوجه فرنگی ، نمک ، فلفل و زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ رب باز شود و بوی خامی ادویه ها گرفته شود.

بعد مقداری آب روی گوشت بریزید و در تابه را ببندید تا گوشت بپزد.

قارچ ها را هم خرد کنید و با مقداری روغن در حرارت بالا تفت دهید تا آب قارچ ها جذب شود و رنگ قارچ سفید بماند.

بعد از پخت گوشت ، قارچ ها و زعفران را به آن اضافه کنید .و وقتی خورش جا افتاد ، حرارت زیر آن را خاموش کنید. خورش را در ظرف مورد نظرتان سرو کنید و با کمی جعفری تزیین کنید.

نوش جان

مطلب پیشنهادی

خورش ناردون

خورش ناردون

خورش ناردون یکی از انواع خورش های محبوب و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *