سالادهای زیادی در سراسر جهان وجود دارد که با مواد غذایی متفاوتی تولید می شود . یکی از این موادی که در سالاد ها مورد استفاده قرار می گیرد سیب زمینی می باشد .
سالاد سیب زمینی چیلی
زمان آماده سازی: ۲۵ دقیقه
زمان پخت: ۳۰ دقیقه
تعداد: ۸ نفر
مواد لازم
• یک کیلو و ۴۰۰ گرم سیب زمینی پخته شده
• ۲۲۵ گرم خامه ترش
• ۱۵۰ گرم ماست
• نصف پیمانه مایونز
• ۱۱۰ گرم فلفل قرمز تند خوابانده شده در سرکه، سیر، ادویه و کنجد
• ۱۰ ورقه کالباس پخته و خرد شده
• دو پیمانه پنیر چدار رنده شده
• نصف پیمانه گشنیز ریز شده
• نصف پیمانه پیازچه ریز شده
• نمک و فلفل

طرز تهیه۱٫ سیب زمینی ها را بشویید و در آب بپزید. پس از پخت کناری بگذارید تا سرد شوند و سپس به قطعه های کوچک تقسیم کنید.
سالاد سیب زمینی کلاسیک
زمان آماده سازی: ۴۰ دقیقه
زمان خنک شدن: ۶ تا ۲۴ ساعت
تعداد: ۱۲ نفر
مواد لازم
• یک کیلوگرم سیب زمینی معمولی و قرمز – چهار قاچ شده
• ¼ قاشق چایخوری نمک
• ۱ ¼ پیمانه مایونز یا سس سالاد
• یک قاشق غذاخوری سس خردل
• نصف قاشق چایخوری نمک
• ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
• یک پیمانه جعفری خرد شده
• ۱/۳ پیمانه پیاز کوچک ریز شده
• نصف پیمانه خیار شور خرد شده
• ۶ عدد تخم مرغ آب پز و سفت شده
• برگ های کاهو (اختیاری)
• پاپریکا (اختیاری)

طرز تهیه۱٫ در یک قابلمه سیب زمینی ها رابا ¼ قاشق چایخوری نمک آب پز کنید تا کاملا پخته شوند. سپس آبکش کنید و اجازه دهید سرد شوند.
سالاد سیب زمینی سیسیلی
زمان آماده سازی: ۲۵ دقیقه
زمان پخت: ۱۲ دقیقه
زمان خنک شدن: یک ساعت
تعداد: ۸ نفر
مواد لازم
• یک عدد لیمو
• ۷۰۰ گرم سیب زمینی قرمز (سیب زمینی معمولی هم می شود)
• ۲۲۵ گرم لوبیا سبز تازه خرد شده
• ۱/۳ پیمانه روغن زیتون
• یک قاشق غذاخوری کیپر
• ۳ عدد ماهی کولی له شده با چنگال
• دو حبه سیر رنده شده
• ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
• ۲ عدد تخم مرغ آب پز و سفت شده – هر تخم مرغ شش قسمت شود
• یک پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی، نصف شده
• ۱/۳ پیمانه زیتون سبز درشت خرد شده
• ¼ پیمانه برگ های ریحان تازه
• نمک

طرز تهیه۱٫ پوست لیموترش را رنده و به اندازه دو قاشق چایخوری از آن تهیه کنید. آب لیمو را بگیرید. حدود سه قاشق غذاخوری آب لیموی تازه به دست می آید. آن را کناری بگذارید. در قابلمه ای بزرگ سیب زمینی ها را آب پز کنید تا کاملا بپزند. ۵ دقیقه آخر لوبیای سبز تازه را به آن اضافه کنید. سپس هر دو را آبکش کنید یک ساعت کنار بگذارید تا خنک شوند.
سالاد سیب زمینی و ذرت
زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه
زمان پخت: ۲۵ دقیقه
زمان خنک شدن: دو ساعت
تعداد: ۸ نفر
مواد لازم
• ۳ عدد بلال
• ۹۰۰ گرم سیب زمینی
• نمک
• یک عدد پیاز قرمز
• ۳ قاشق غذاخوری سرکه سیب
• فلفل سیاه
• ¼ پیمانه روغن زیتون
• نصف پیمانه ریحان تازه خرد شده
• نصف پیمانه گشنیز خرد شده

طرز تهیه۱٫ دانه های ذرت را جدا و آنها را آبپز کنید. سیب زمینی را با یک قاشق غذاخوری نمک در آب بپزید تا کاملا خنک شوند. هر دو را آبکش کنید و بگذارید خنک شوند.
سالاد سیب زمینی و گل کلم
زمان آماده سازی: ۲۵ دقیقه
زمان پخت در مایکروفر: ۱۳ دقیقه
زمان خنک شدن: یک تا ۲۴ ساعت
تعداد: ۸ تا ۱۰ نفر
مواد لازم
• ۱۲ عدد سیب زمینی ریز
• یک عدد گل کلم متوسط
• ۲ قاشق غذا خوری آب
• یک عدد پیاز کوچک ریز شده
• دو ساقه کرفس، خرد شده
• ۱/۳ پیمانه خامه ترش و سس پیاز کوهی
• دو قاشق غذاخوری آب لیمو
• دو قاشق غذاخوری روغن سالاد
• ¼ پیمانه بلوچیز
• ¼ پیمانه جعفری تازه
• دو ورق کالباس سرخ شده
• ۴ تکه نان تست
• نمک دریایی یا نمک ساده
• پودر فلفل

طرز تهیه۱٫ سیب زمینی ها را روی یک لایه حوله کاغذی و درون مایکروفر بچینید. درجه مایکروفر را روی ۱۰۰ درصد قرار دهید و به مدت ۵ دقیقه آن را بپزید. سیب زمینی ها را بپزید و به مدت ۳ دقیقه دیگر بپزید تا سیب زمینی ها نرم شوند.