امروزه نان های زیادی را در دنیا شاهدیم که می توان آنها را به روش خانگی آماده ساخت.طرز تهیه نان تخم شربتی :
میزان سرو: ۶ الی ۸ نفر
مواد لازم:
- آرد: یک کیلوگرم
- تخم شربتی: ۲۰۰ گرم
- مغز تخم کدو: ۱۵۰ گرم
- مغز دانه آفتابگردان: ۱۵۰ گرم
- نمک: ۲۰ گرم
- خمیرمایه خشک: ۲۰ گرم
- آب: ۶۰۰ میلی لیتر
مواد لازم رویه:
- دانه کنجد: به مقدار لازم
- مغز تخم کدو: به مقدار لازم

طرز تهیه:
۱٫ خمیر مایه را حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در ۵۰ میلی لیتر آب داغ قرار دهید تا پف کند.
۲٫ آرد را در ظرف مناسبی بریزید. خمیرمایه، نمک و آب باقیمانده را به آرد اضافه و مخلوط کنید. به خوبی خمیر را ورز دهید تا به دست نچسبد.
۳٫ روی خمیر را با پارچه ای نمدار بپوشانید و به مدت یک ساعت در محلی گرم قرار دهید تا ورآید.
۴٫ سپس تخم شربتی، مغز تخم کدو و مغز دانه آفتابگردان را به آن اضافه کرده و به آرامی ورز دهید.
۵٫ خمیر را به چهار قسمت کنید هر یک را در قالب نان پوشیده شده با کاغذ روغنی بگذارید و حدود ۲ ساعت در محلی گرم قرار دهید تا دوباره ورآید.
۶٫ روی آنها دانه کنجد و مغز تخم آفتابگردان بپاشید و به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا نان ها بپزند.
برگرفته از برترینها/ی