بعضی از عصر ها آأم دلش می خواهد عصرانه ای داشته باشد و یکی از این عصرانه های مورد علاقه دونات است .
دونات یک شیرینی خوشمزه و پر طرفدار است. به راحتی میتوانید خمیر دونات را در منزل آماده کنید و برای صبحانه یا میان وعده و عصرانه همراه با چای سرو کنید.
مواد لازم:
- شیر (گرم): ۴ قاشق سوپ خوری
- خمیر مایه: ۷ گرم
- آرد: ۲ پیمانه
- نمک: یک دوم قاشق چای خوری
- شکر: یک سوم پیمانه
- تخم مرغ: یک عدد
- شیر: یک دوم پیمانه
- کره (به دمای محیط رسیده): ۴۵ گرم
- روغن: برای سرخ کردن
- پودر شکر: به مقدار لازم

طرز تهیه:
۱٫ خمیر مایه را در شیر گرم حل کنید و حدود ۵ دقیقه کنار بگذارید تا ور آید.
۲٫ آرد، نمک و شکر را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
۳٫ خمیر مایه ور آمده و تخم مرغ را هم اضافه و مخلوط کنید.
۴٫ شیر را اضافه کرده و حدود ۷ دقیقه مواد را با دست ورز دهید.
۵٫ کره را اضافه کرده و مواد را به خوبی ورز دهید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.
۶٫ روی خمیر را با سلفون بپوشانید و حدود یک ساعت در محلی گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.
۷٫ خمیر را روی سطح آرد پاشیده شده با وردنه به ضخامت ۳ میلی متر پهن کنید.
۸٫ دایره هایی از خمیر قالب بزنید. با استفاده زا قالبی کوچکتر دایره های کوچکی وسط دایره ها ایجاد کرده و آنها را در آورید تا شکل دونات پیدا کنند.
۹٫ روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. دونات ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.
۱۰٫ آنها را بلافاصله در پودر شکر بغلتانید. سپس سرو کنید.
برگرفته از برترینها/ی