زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانی است .که همیشه جزء غذاهای ثابت و پایدار در منوی غذای رستوران ها و مجالس مختلف بوده و هست . یکی از علت های محبوبیت این غذا در بین غذا های ایرانی به خاطر طعم لذیذ و خوشمزه آن است و علت دیگر آن تهیه و پخت آسان این غذا است .
در مطلب امروز به شما کمک می کنیم تا با رعایت چند نکته ساده یک زرشک پلو با مرغ مجلسی و حرفه ای را خودتان بپزید .
مواد مورد نیاز:
مرغ تکه شده یا خرد شده ۵ یا ۶ تکه ( معمولا برای زرشک پلو از قسمت سینه مرغ یل ران استفاده می کنند )
برنج ۵ الی ۶ پیمانه ( بسته بع تعداد نفرات )
رب گوجه فرنگی ۲ الی ۳ قاشق غذا خوری
آبلیمو ۶ قاشق غذاخوری
زعفران یک هفتم پیمانه
خلال بادام ( به مقدار دلخواه )
خلال پسته ( به مقدار دلخواه )
خلال پوست پرتقال ( به مقدار دلخواه )
نمک و فلفل به مقدار لازم
پیاز خورد شده یک عدد متوسط
طرز تهیه :
مرغ های تکه شده را به خوبی بشویید .بعد از اینکه آب آنها گرفته شد تکه مرغ ها را روی حرارت ملاییم سرخ کنید .. بعد از سرخ شدن درون قابلمه ای دیگر بگذارید .پیاز های خرد شده را به همراه آبلیمو و کمی نمک با مرغ ها روی حرارت ملایم تفت دهیم این کار باعث می شود تا مرغ شما طعم و بوی بهتری بگیرد .
رب و آبلیمو و فلفل را درون ظرف دیگری روی حرارت ملایم با یک قاشق غذا خوری روغن تفت دهید .
برنح را از قبل آماده کنید و به کمک زعفران ، خلال بادام ، خلال پسته و خلال پرتقال تزیین کنید سپس مرغ و سسی که آماده کرده اید را به آن اضافه کنید .
شما می توانید ظرف را با سبزیجات مختلف تزیین کنید .
همچنین می توانید سس مرغ را به صورت جدا گامه یا به همراه خود مرغ درون بشقاب بگذارید .
منبع : دکور مد