نانی با طعم تخم شربتی

امروزه نان های زیادی را در دنیا شاهدیم که می توان آنها را به روش خانگی آماده ساخت.طرز تهیه نان تخم شربتی :

میزان سرو: ۶ الی ۸ نفر

مواد لازم:

  • آرد: یک کیلوگرم
  • تخم شربتی: ۲۰۰ گرم
  • مغز تخم کدو: ۱۵۰ گرم
  • مغز دانه آفتابگردان: ۱۵۰ گرم
  • نمک: ۲۰ گرم
  • خمیرمایه خشک: ۲۰ گرم
  • آب: ۶۰۰ میلی لیتر

مواد لازم رویه:

  • دانه کنجد: به مقدار لازم
  • مغز تخم کدو: به مقدار لازم
 نانی با طعم تخم شربتی
طرز تهیه:
۱٫ خمیر مایه را حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در ۵۰ میلی لیتر آب داغ قرار دهید تا پف کند.
۲٫ آرد را در ظرف مناسبی بریزید. خمیرمایه، نمک و آب باقیمانده را به آرد اضافه و مخلوط کنید. به خوبی خمیر را ورز دهید تا به دست نچسبد.
۳٫ روی خمیر را با پارچه ای نمدار بپوشانید و به مدت یک ساعت در محلی گرم قرار دهید تا ورآید.
۴٫ سپس تخم شربتی، مغز تخم کدو و مغز دانه آفتابگردان را به آن اضافه کرده و به آرامی ورز دهید.
۵٫ خمیر را به چهار قسمت کنید هر یک را در قالب نان پوشیده شده با کاغذ روغنی بگذارید و حدود ۲ ساعت در محلی گرم قرار دهید تا دوباره ورآید.
۶٫ روی آنها دانه کنجد و مغز تخم آفتابگردان بپاشید و به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا نان ها بپزند.
برگرفته از برترینها/ی

مطلب پیشنهادی

خورش ناردون

خورش ناردون

خورش ناردون یکی از انواع خورش های محبوب و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *