آموزش غذایی رژیمی با سبزیجات

غذاهای رژیمی از یکسری مواد استفاده می کنند که در هرم مواد غذایی جایگاه خاصی دارند . موادی از خانواده ی سبزیجات ها .که درزیر به نمونه ای از آن می پردازیم :

میزان سرو: ۵ نفر

مواد لازم:
  • آرد: ۴۵۰ گرم
  • شکر: یک ق چ
  • نمک: یک ق چ
  • آب: دو و یک دوم پیمانه
  • خمیر مایه: یک ق چ
مواد لازم میانی:
  • روغن زیتون: ۲ الی ۳ ق س
  • پیاز: ۲ عدد
  • هویج: ۲ عدد
  • کدو سبز: ۲ عدد
  • فلفل قرمز: ۲ عدد
  • فلفل سبز: ۲ عدد
  • قارچ: ۲۵۰ گرم
  • کنسرو ذرت: ۱۰۰ گرم
  • سویاسس: ۳ ق س
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
آموزش غذایی رژیمی با سبزیجات
طرز تهیه:
۱٫ ابتدا برای تهیه خمیر، آرد را در ظرف مناسبی بریزید.
۲٫ شکر و نمک را به آن اضافه و مخلوط کنید.
۳٫ خمیرمایه را در آب حل  کرده و به مواد اضافه و مخلوط کنید.
۴٫ خمیر را به خوبی ورز دهید تا صاف و یکدست شود.
۵٫ روی خمیر را با پارچه ای تمیز و مرطوب بپوشانید و به مدت ۴۵ دقیقه در مجاورت دمای محیط قرار دهید تا ور آید.
طرز تهیه مواد میانی:
۱٫ سبزیجات را به ابعاد کوچک برش دهید.
۲٫ روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید.
۳٫ سبزیجات خرد شده را در آن تفت دهید تا نرم شوند.
۴٫ ذرت، سویا سس، فلفل سیاه و فلفل قرمز پودر شده را اضافه و مخلوط کنید.
۵٫پس از گذشت چند دقیقه ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مواد خنک شوند.
۶٫ خمیر را به پنج قسمت کرده و هر یک را رول کنید.
۷٫ هر گلوله خمیر را روی سطح کار به شکل مستطیلی به طول ۳۰ الی ۳۵ سانت و عرض ۸ الی ۱۰ سانت پهن کنید.
۸٫ مقداری از مخلوط سبزیجات تفت داده شده را وسط خمیر پخش کنید. دو انتهای خمیر (عرض خمیر) را روی هم قرار داده و ببندید (به شکل پیده). این کار را با بقیه خمیرها تکرار کنید.
۹٫ پیده ها را به سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی انتقال داده و به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد (۴۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.
۱۰٫سپس آنها را برش داده و سرو کنید.
برگرفته ازبرترینها /ی

مطلب پیشنهادی

خورش ناردون

خورش ناردون

خورش ناردون یکی از انواع خورش های محبوب و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *