روشهایی برای درست کردن پاپیون

پاپیون ها دارای جنبه زینتی می باشند و در اکثر جاهاقابل استفاده اند .

۱- گره زدن پاپیون مدل چند پر

ابتدا روبان را مطابق تصویر زیر چند بار حلقه کنید و با دست وسط آن را نگه دارید. وقتی تعداد پرهای پاپیون به میزان دلخواه رسید روبان را ببرید.

روشهایی برای درست کردن پاپیون

 

یک روبان ۲۰ سانتی متری را جدا کرده و به عنوان آویزهای پاپیون، پشت آن نگه دارید.

روشهایی برای درست کردن پاپیون

 

حالا با یک تکه روبان دیگر قسمت وسط پرهای پاپیون و آویز را به هم گره بزنید.

روشهایی برای درست کردن پاپیون

 

به این ترتیب پاپیون چند پر زیبای شما آماده است.


۲- گره زدن پاپیون مدل گل

ابتدا روبان را چند بار دور دستتان بپیچید، بعد آن را از دور دست درآورده و وسط حلقه را بگیرید.

روشهایی برای درست کردن پاپیون

 

مطابق تصویر زیر وسط روبان را از دو طرف برش هفتی بزنید.

روشهایی برای درست کردن پاپیون

 

از روبان اصلی یک تکه حدود ۲۰ سانتی متری جدا کنید. می توانید روبان را از طول برش بدهید تا نازک و ظریف بشود. بعد با قیچی روی آن بکشید تا کمی فر دار شود.

سپس روبان فردار را در وسط پاپیون یعنی جایی که برش داده بودید محکم گره بزنید.

حالا می توانید پره های پاپیون را از داخل هم درآورید و پخش کنید.

روشهایی برای درست کردن پاپیون

 

به همین آسانی پاپیون زیبای شما آماده شد.

روشهایی برای درست کردن پاپیون


۳- روش گره زدن پاپیون با چنگال

در این مدل پاپیون باید ابتدا روبان را با طول دلخواه جدا کنید. سپس آن را دور چنگال بپیچید و یک سمت روبان که در تصویر با  B مشخص شده است را گرفته و از روی سمت دیگر که با  A مشخص شده است برده و از بین دندانه های ۲ و ۳ رد کنید.

روشهایی برای درست کردن پاپیون

 

روبان B را از پشت چنگال و از بین دندانه های ۲ و ۳ بیرون آورید.

روشهایی برای درست کردن پاپیون

 

حالا از روبان B را از داخل حلقه ایجاد شده رد کنید و بکشید تا گره وسط پاپیون ایجاد شود.

روشهایی برای درست کردن پاپیون

 

پاپیون زیبای شما آماده شده است تنها کافی است آن را از داخل چنگال بیرون آورید.

روشهایی برای درست کردن پاپیون

برگرفته از ستاره /ی

مطلب پیشنهادی

غذاهای سالم ایرانی

سعی کنیم غذاهای ایرانی که با حداکثرروغن و … درست می کنیم را سالم تر …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *