پیتزایی متنوع و خوشمزه دریایی

بعضی وقتها آدم به این فکر میافتد که غذاهای جدیدرا بچشد و تجربه کند در اینجا برای شما پیتزایی دریایی را قرار می دهیم که از خوردن آن لذت میبرید و طعمی جدید را تجربه می کنید .

مواد اولیه

  •     ۱ عدد خمیر پیتزا
  •     ۲۵ گرم فیله سالمون دودی
  •     ۲۰ گرم بیبی اسفناج
  •     ۲ حبه سیر
  •     ۷۵ گرم میگو
  •     ۷ گرم پنیر پارمسان
  •     ۷ گرم زیتون سیاه
  •     ۲۰ گرم پنیرچدار
  •     ۴۰ گرم پنیر موزارلا رنده شده
  •     ۰٫۲۵ قاشق چایخوری ادویه اورگانو
  •     ۱۰ گرم تخم آفتاب گردان
  •     ۲۰ میلی لیتر روغن زیتون
  •     به مقدار لازم نمک
  •     به مقدار لازم فلفل سیاه
  •   ۱ عدد بیبی کورن
پیتزایی متنوع و خوشمزه دریایی

دستورپخت:

  1. مواد اولیه را بشویید. ساقه‌های درشت اسفناج را جدا کنید و باقیمانده آن‌را متوسط خرد کنید. پنیر چدار را رنده کنید. زیتون سیاه و بیبی کورن را حلقه‌ای خرد کنید. فر را در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
  2. در غذا ساز، روغن زیتون، تخم آفتابگردان، برگ اسفناج، سیر رنده شده، نمک و فلفل و پنیر پارمسان بریزید و کاملاً میکس کنید تا سس یکدست شود.
  3. میگو ها را به مقداری از سس آغشته کنید.
  4. باقیمانده سس راروی نان بمالید.
  5. زیتون، بیبی کورن، میگو و پنیر موزارلا رنده شده را به پیترا اضافه کنید.
  6. فیله ماهی سالمون، پنیر چدار و مقداری اورگانو به پیتزا اضافه کنید و آن‌را در فر قرار دهید تا روی پنیر طلایی شود. سپس پیتزا را از فر خارج کنید. نوش جان!
  7. برگرفته از برترینها /ی

مطلب پیشنهادی

خورش ناردون

خورش ناردون

خورش ناردون یکی از انواع خورش های محبوب و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *