پخت و پز ، پختن ماهی به روشی متفاوت با آنچه تاکنون انجام می دادید .

پختن ماهی برغای هر فردی نیازمند تفکر است که چه کنم تا ماهی که درست میکنم دارای بو نباشد و همه از خوردن آن لذت ببرند در اینجا به یک روش پختن ماهی می پردازیم تا از خوردن ماهی به این روش لذت ببرید .

مواد لازم:
  • ۲ پیمانه آب یا آب گوشت
  • نیم کیلوگرم سیب زمینی ریز خرد شده
  • یک عدد گل کلم کوچک
  • یک پیمانه عدس
  • یک عدد پیاز بزرگ
  • ۴ حبه سیر
  • یک قاشق غذاخوری پودر کاری
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • نصف قاشق چایخوری زیره
  • نصف قاشق چایخوری پودر گشنیز
  • یک چهارم قاشق چایخوری فلفل
  • ۷۰۰ گرم فیله ماهی سالمون
  • برگ نعناع تازه برای تزئین

طرز تهیه:

آب، سیب زمینی، گل کلم خرد شده، عدس، پیاز چهار قسمت شده، سیر خرد شده، پودر کاری، نمک، زیره، پودر گشنیز و فلفل را در آرامپز ریخته و هم بزنید، سپس در آرامپز را ببندید و ۵ تا ۶ ساعت روی درجه کم یا ۲ تا ۳ ساعت با درجه زیاد بپزید.
پخت و پز ، پختن ماهی به روشی متفاوت با آنچه تاکنون انجام می دادید .
پخت و پز ، پختن ماهی به روشی متفاوت با آنچه تاکنون انجام می دادید .
فیله ماهی سالمون را از عرض دو قسمت کنید و روی آن نمک و فلفل سیاه بپاشید. سالمون را روی مخلوط سبزیجات قرار دهید و در آرامپز را ببنید. با درجه زیاد ۲۵ دقیقه بپزید. وقتی آماده شد به چهار قسمت تقسیم کرده و با برگ نعناع تازه تزئین و میل کنید.
پخت و پز ، پختن ماهی به روشی متفاوت با آنچه تاکنون انجام می دادید .
پخت و پز ، پختن ماهی به روشی متفاوت با آنچه تاکنون انجام می دادید .
برگرفته از برترینها /ی

مطلب پیشنهادی

خورش ناردون

خورش ناردون

خورش ناردون یکی از انواع خورش های محبوب و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *