هندوانه کبابی

شاید اسم یه میوه ی آبدار در کنار فعل کباب کردن برای شما عجیب به نظر بیاید اما در واقع نام این سالاد ” هندوانه کبابی ” در لیست سالاد ها یی که طرفدار خاص خودشان را دارند قرار گرفته است .در این متن طرز تهیه ی یه سالاد جدید را در اختیار شما قرار می گذاریم .

 

 

همچنین بخوانید :گیاهان آپارتمانی تصفیه کننده هوا و گیاهان اکسیژن ساز برای محیط خانه

 

 

 

هندوانه کبابی

مواد لازم:

روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری

هندوانه ۴۵۰ گرم

سرکه بالزامیک ۱ پیمانه

عسل ۱ قاشق غذاخوری

نمک به میزان لازم

منداب ۶ پیمانه

پنیر فتا ۱/۲ پیمانه

بادام زمینی ۱/۴ پیمانه

گردو ۱/۴ پیمانه

آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری

فلفل سیاه به میزان لازم

 

هندوانه کبابی

 

همچنین بخوانید :مدل میز جلو مبلی mdf در مقایسه با سایر مدل های میز های جلو مبلی

 

 

 

آماده کردن مواد برای تهیه سالاد هندوانه کبابی:

 

۱٫ هندوانه رو به شکل و سایز دلخواهتون خرد کنید. دانه‌های اون رو جدا کنید.

۲٫ پنیر فتا رو با دست تکه تکه کنید. می تونید از پنیر پارمزان هم استفاده کنید.

۳٫ بادام زمینی رو برشته و بعد خرد کنید.

۴٫ گردو رو هم خرد کنید.

 

هندوانه کبابی

طرز تهیه:

 

ماهیتابه گریل رو روی حرارت متوسط گرم کنید، روغن رو در اون بریزید و هندوانه‌ها رو برای حدود ۳ تا ۴ دقیقه از هر طرف گریل کنید.

در این میان سرکه بالزامیک رو در قابلمه کوچکی بجوشونید، حرارت رو کم کنید و بذارید تا برای ۱۰ دقیقه قل بزنه و غلیظ بشه.

سرکه رو از روی حرارت بردارید و عسل و کمی نمک به اون اضافه کنید. اون رو کنار بذارید تا کاملا خنک بشه.

هندوانه کبابی

منداب رو در ظرف مورد نظر بریزید. تکه‌های هندوانه، پنیر، بادام زمینی و گردو رو روی اون‌ها پخش کنید.

آبلیمو رو روی سالاد بریزید و کمی نمک و فلفل به اون بزنید. در آخر سس بالزامیک رو روی سالاد بریزید و اون رو سرو کنید.

برگرفته از برترینها /ی

مطلب پیشنهادی

خورش ناردون

خورش ناردون

خورش ناردون یکی از انواع خورش های محبوب و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *