ماکارونی شکل دار

 ماکارونی‌های فرمی را می‌توان بانام فوزیلی یا فنری و پیچی، گوش‌ماهی یا صدفی، پروانه‌ای، شیلنگی، آرنجی وریگاتونی تهیه و با سس‌های خوشمزه با سبک‌های متفاوت تهیه و نوش جان‌کرد. طرز تهیه ماکارونی شکل دار با فرم‌های متفاوت تقریباً یکسان است. شما می‌توانید سالاد ماکارونی، ماکارونی ساده، پاستا و یا غذاهای متفاوت دیگر را با ماکارونی شکل دار تهیه و نوش جان‌کنید. با ما دراین مقاله از آشپزی همراه باشید تا شما را با دستور پخت ماکارونی شکل دار آشنا کنیم .

مواد لازم برای ماکارونی شکل دار مقدار لازم برای ۴ نفر
ماکارونی شکل داربسته ۵۰۰ گرمی
گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم
قارچ۱۰ عدد
پیاز۲ عدد متوسط
سیر۲ حبه
روغنمقدار لازم
فلفل دلمه ایینصف یک عدد
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
سیب زمینی۲ عدد متوسط
جعفری یا پودر آویشن۱ قاشق چایخوری

سس ماکارونی

۱ . جهت تهیه این غذای خوشمزه، ابتدا پیاز و سیر را پوست کنده، شسته و به صورت نگینی خرد نمایید.

 ۲ . داخل تابه ای نصف پیمانه روغن سرخ کردنی ریخته و پیازها را داخل آن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.

۳ . پس از سرخ شدن پیازها، گوشت چرخ کرده را نیز به پیازها اضافه کرده و به خوبی تفت دهید

۴ . پس از سرخ شدن گوشت ها، فلفل دلمه ای نگینی شده و قارچ ورقه شده را نیز به ترکیبات اضافه نمایید.

۵ . پس از تفت دادن فلفل دلمه ای ها، شعله گاز را کم نموده و نمک، فلفل ،جعفری یا آویشن و زردچوبه را نیز اضافه نمایید و خوب تفت دهید تا خامی زردچوبه گرفته شود .

۶ . دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را نیز به ترکیبات بالا اضافه نمایید و به خوبی رب را تفت دهید تا قرمز و خوش رنگ شود .

۷ . یک پیمانه آب به ترکیبات اضافه کرده و اجازه دهید تا مایه ماکارونی غلیظ شود.

ماکارونی شکل دار

آبپز کردن ماکارونی شکل دار

۸٫ داخل یک قابلمه مقدار مناسبی آب ریخته و اجازه دهید تا جوش بیاید. پس از جوش آمدن آب، نمک و کمی زردچوبه به آن اضافه نموده و ماکارونی شکل دار را داخل آب جوش بریزید.

۹ . پس از ده الی پانزده دقیقه ماکارونی نرم می شود. ماکارونی را آبکش کرده و روی آن آب سرد بریزید تا خمیر نشوند.

۱۰ . مایه ماکارونی غلیظ شده را که قبلاً تهیه نموده اید را به ماکارونی های آبکش شده اضافه نمایید و به خوبی با هم مخلوط نمایید.

۱۱ . کف قابلمه ای را روغن سرخ کردنی ریخته و با سیب زمینی بپوشانید. سپس ماکارونی های آغشته به مایه ماکارونی را داخل قابلمه ریخته و دم کنی را روی قابلمه قرار می دهیم تا ماکارونی دم بکشد. حدود بیست دقیقه بعد ماکارونی شما آماده است.

نکته : اگر برای پخت ماکارونی عجله دارید میتوانید بجای آب سرد از آب گرم برای آبکش کردن ماکارونی استفاده کنید چون بخار و داغی آن حفظ شده و زودتر دم میکشد .

 

مطلب پیشنهادی

خورش ناردون

خورش ناردون

خورش ناردون یکی از انواع خورش های محبوب و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *