شاید باورتان نشود اگر بدانید هنور هم کم نیستند کسانی که یا به خوبی بلد نیستند این غذا را درست کنند یا اینکه درست کردهاند و خوب درنیامده و دور تهیه دوباره آن را خط کشیدهاند. هر چه باشد، همه میدانیم چیزی که ماکارونی را به یک غذای خوشمزه تبدیل میکند، رنگ قرمز و اشتها آور آن است؛ و البته که ترکیب ادویهها و شل و سفت نبودن و خمیر نبودن رشتههای ماکارونی را هم باید در نظر داشته باشید.حال با ما در این مقاله از آشپزی همراه باشید تا شما را با راز خوشمزه شدن ماکارونی آشنا کنیم .
آبکشی با آب سرد
بعد از اینکه ماکارونی را در آب پختید، وقت آن میرسد که با آبکشی آن با آب سرد نشاستههای اضافی را حذف کنید. این کار باعث میشود که مایه ماکارونی (سس ماکارونی) به خوبی به خورد ماکارونی برود و طعم آن را دلپذیرتر کند. همچنین بد نیست با دست ماکارونیها را کمی باز کنید تا به خاطر خاصیت خمیری به هم نچسبند.
هم زدن ممنوع!
برخی از افراد در هنگام آشپزی علاقه زیادی به هم زدن غذا دارند! دست این افراد را باید گرفت! همزدن ماکارونی تنها باعث بهم چسبیدن آن به همدیگر خواهد شد. و ممکن است باعث له شدن ماکارونی شود. به همین دلیل تنها با یک قاشق و یا چنگال چند رشته و یا دانه (اگر فرمی بود) را بردارید و تست پخته شدن را بکنید و به بقیه ماکارونیهای در حال پخت کاری نداشته باشید.
استفاده از نمک، زردچوبه و روغن
استفاده از نمک مانع از وا رفتن ماکارونی میشود، روغن نیز اجازه نمیدهد ماکارونیها به هم بچسبد و زردچوبه ماکارونی را لطیفتر و خوشرنگتر خواهد کرد. البته باید توجه کنید در هر یک از این موارد زیاده روی نکنید تا طعم و مزه غذا تحت تاثیر آن قرار گیرد.
پخت و پز در ظرف بزرگ
یکی از تکنیکهایی که مانع از چسبیدن رشتههای ماکارونی به هم میشود استفاده از قابلمه بزرگ است! شاید کمی عجیب به نظر برسد اما یک واقعیت است. تهیه ماکارونی در قابلمه کوچک باعث چسبناک شدن و افزایش نشاسته در غذا شده و طعم آن را تحت تاثیر قرار خواهد داد. توجه داشته باشید یک بسته ماکارونی ۴۵۰ گرمی را باید در یک قابلمه با حجم ۴ لیتر پخت و پز کنید تا نشاسته به خوبی از ماکارونی جدا شود .بهتر است برای دم کردن ماکارونی از قابلمه چدن استفاده کنید تا ته دیگ نسوزد.
استفاده از آب لیمو در خوشمزه شدن ماکارونی
بسیاری از سرآشپزان اعتقاد دارند اضافه کردن مقدار کمی آبلیمو به ماکارونی هنگام پخت باعث ایجاد عطر و بوی خوب در غذا میشود. این مورد دلخواه است و بهتر است بعد از سرو غذا و به حسب نیاز مقداری آبلیموی تازه بر روی غذا بچکانید.
مایه ماکارونی (سس ماکارونی)
مایه ماکارونی نقش بسیار در طعم غذا دارد. برای خوشمزهتر شدن ماکارونی باید در ابتدا سس خوشمزهای داشته باشید. شما بسته به نوع مواد اولیهای که برای آمادهسازی سس استفاده میکنید میتوانید از ادویههای خوش عطروطعم فوق نیز بهره بگیرید. یک راز مهم خوشمزه شدن ماکارونی این است که در سس آن، از آبی که ماکارونی را در آن پختهاید، بریزید. این کار باعث میشود، ماکارونی، قوام بیشتری بگیرد.
سرو ماکارونی به روش پاستا
اگر ترجیح میدهید ماکارونی را دم نکنید بعد از آبکش کردن آن، ماکارونی را در ظرف مورد نظر سرو کنید و مایه ماکارونی را روی آن بریزید. یکی از نکات خوشمزه شدن ماکارونی این است که روی مایه ماکارونی کمی پنیر پارمزان رنده شده بپاشید.یا لابه به لای آن پنیر موزارلا ریخته و چند دقیقه در ماکروویو قرار دهید .استفاده از پنیر پارمزان رنده شده یا پنیر موزارلا در ماکارونی هنگام سرو، یک راز خوشمزه شدن ماکارونی با سویا یا گوشت چرخ کرده است که با آن میتوانید حسابی خودتان و اطرافیانتان را غافلگیر کنید. چند پر ریحان تازه و حتی تکههای مرغ یا سوسیس خانگی گوشت یا مرغ نیز میتوانند به کمک طعم خوش ماکارونی بیایند.
راز خوشمزه شدن ته دیگ ماکارونی
ماکارونیای خوشمزه است که تهدیگ خوشمزهتری داشته باشد. از همین رو برای آمادهسازی تهدیگ سیبزمینی و ماکارونی نیاز است نکاتی را مدنظر قرار دهید. برای آماده کردن تهدیگ سیبزمینی میتوانید سیبزمینیهای خود را با مقداری روغنزیتون ابتدا سرخکنید سپس کف ظرف را مقداری کنجد بو نداده بریزید و سیبزمینی سرخشده را روی آن قرار دهید. این کار سبب میشود سیبزمینی شما سرختر شود و بهسادگی از ظرف شما جدا شود.