خورش قورمه سبزی از محبوب ترین خورش های ایرانی است که تاریخچه آن به ۲۰۰۰ تا ۵۰۰۰ سال پیش بر می گردد که شاید کمتر ایرانی پیدا شود که عاشق این خورش خوشمزه نباشد. خورش قورمه سبزی از اصیل ترین غذاهای ایرانی محسوب می شود که در بیشتر نقاط کشورمان با یک دستور خاص تهیه می شود. البته در برخی شهرها این خورش با مواد دیگری طبخ می شود که خیلی متفاوت نیستند مثلا به جای استفاده از لوبیا قرمز از لوبیا چیتی استفاده می شود و در برخی نقاط به جای استفاده از سبزی خورشتی متداول از سبزی های معطر کوهی و محلی استفاده می شود. با ما در این آموزش آشپزی همراه باشید تا شما را با طرز تهیه خورش قورمه سبزی آشنا کنیم .
مواد لازم برای خورش قورمه سبزی | مقدار لازم برای ۴ نفر |
گوشت سر دست | ۳۵۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
روغن | نصف پیمانه |
لیمو عمانی | ۴ عدد |
لوبیا قرمز | یک پیمانه |
سبزی خورشتی | ۷۰۰ گرم |
سیر | ۳ حبه |
زردچوبه ،نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه خورش قورمه سبزی
ابتدا از شب قبل لوبیا هارا خیس کنید.
ابتدا گوشت را تمیز کنید و همچنین پیاز را نیز خرد کنید.
یک ساعت تا یک ساعت و نیم اجازه دهید بپزد و بعد از اینکه مطمئن شدید قورمه سبزی حسابی جا افتاده است از روی گاز بردارید و همراه با پلو میل بفرمایید.