خورش فسنجان

یکی از خورش (خورشت)های اصیل ایرانی خورش فسنجان است که با گردوی چرخ کرده تهیه میشود. در خورشت فسنجان، مرغ (یا اردک و گاهی گوشت قلقلی) با گردو و رب انار پخته می شود و طعمی عالی پیدا میکند. شما میتوانید با انتخاب مقدار شکر به دلخواه طعم این خورشت خوشمزه را با ذائقه خود تغییر دهید. با ما در این آموزش آشپزی همراه باشید تا شما را با طرز تهیه خورش فسنجان آشنا کنیم .

می توانید بخوانید: خورش فسنجان با مرغ

می توانید بخوانید: خورش فسنجان با گوشت

مواد لازم برای خورش فسنجانمقدار لازم برای ۴ نفر
مغز گردو۵۰۰ گرم
مرغنصف سینه تکه شده یا رون به تعداد نفرات
رب انار۳۰۰ گرم
شکر۳ تا ۴ قاشق غذا خوری
آبلیمو۳ قاشق غذا خوری
پیاز۱ عدد
رب گوجه فرنگی۱ یا ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم

خورش فسنجان

می توانید بخوانید: خورش فسنجان مجلسی

می توانید بخوانید: خورش فسنجان با گوشت قلقلی

طرز تهیه خورش فسنجان

ابتدا مغز گردوی آسیاب شده را به همراه پیاز رنده شده و ۳ پیمانه آب داخل قابلمه میریزیم و روی حرارت بالای گاز قرار میدهیم تا به جوش بیاید.وقتی ۵ دقیقه جوشید رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم و در قابلمه را میبندیم و اجازه میدهیم گردوها ۲۰ دقیقه دیگر با اضافه شدن رب بجوشند.در این فاصله داخل یک ماهیتابه مقداری روغن میریزیم و با حرارت ملایم مرغ ها را سرخ میکنیم .برای اینکه بوی زهم مرغ گرفته شود کمی زرد چوبه روی آن می پاشیم .بعد از سرخ شدن مرغ ها را کنار میگذاریم . به سراغ گردوهای در حال پخت میرویم و آن را هم میزنیم و بعد از ۲۰دقیقه رب انار را به همراه نمک ، فلفل ، آبلیمو و همین طور شکر اضافه میکنیم و هم میزنیم تا همه مواد مخلوط شوند.

اگر در این مرحله حس کردید آب خورشت کمه میتونید از آب سرد یا آب یخ داخل آن بریزید.

نیم ساعت دیگر هم زمان میدهیم تا موادی که به خورشت اضافه شد با بقیه مواد به آرامی بجوشد. بعد از این مراحل مرغ ها را داخل خورشت اضافه میکنیم و چاشنی غذا را تست میکنیم که اگر به چیزی احتیاج داشت اضافه میکنیم و منتظر میشویم تا خورشت جا بیفتتد.خورشت آماده شده را با برنج سفید نوش جان کنید.

مطلب پیشنهادی

خورش ناردون

خورش ناردون

خورش ناردون یکی از انواع خورش های محبوب و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *