طرز تهیه قورمه سبزی یکی از دستورات مهم آشپزی است اکثر ایرانیان قرمه سبزی را به عنوان یک غذای خوش مزه و لذیذ می شناسند .
البته پختن یک قورمه سبزی خوب و جا افتاده کار سختی نیست در ادامه مطلب به شما طرز تهیه قرمه سبزی و نکات طلایی برای خوشمزه تر شدن این غذا را برای شما بازگو خواهیم کرد.
مواد لازم برای طرز تهیه قورمه سبزی :
- گوشت (کوسفند بدون چربی یا گوساله) ۳۰۰ گرم
- ۱ عدد پیاز متوسط
- ۲۰۰ گرم لوبیا قرمز
- ۴۰۰ گرم سبزی قورمه (که شامل : تره و گشنیز و جعفری به یک اندازه، شنبلیله و اسفناج ۱/۳ مقدار تره ) سبزی ها باید خرد و سرخ شده باشند
- لیمو عمانی ۳ عدد
- نمک و فلفل سیاه و زردچوبه تخم گشنیز به مقدار لازم
- زعفران در صورت تمایل
- ۲ پارچ آب ( معادل ۱۶ لیوان)
ابتدا لوبیا ها رو از روز قبل یا چند ساعتی قبل خیس بدید. پیاز رو خرد و یا ساتوری میکنیم و در مقداری روغن به همراه زردچوبه تفت میدهیم. کمی که سبک و طلایی شد گوشت های شسته شده و تکه شده را با فلفل سیاه و تخم گشنیز اضافه می کنیم و دو سه دقیقه ای روی حرارت بالا تفت میدهیم.
بعد از اینکه تفت خورد گوشت ها تا حد مناسبی دو پارچ آب گرم اضافه می کنیم و زیر قابلمه رو هم زیاد می کنیم تا به آب قرمه سبزی شروع به قل زدن کند. بعد هم حرارت رو روی متوسط می گذاریم تا کم کم شروع به پختن کند . می توانید در این حین زعفران را هم اضافه کنید .
سعی کنید لوبیا را از قبل بپزید تا زمان کمتری برای پخت مواد صرف شود اگر لوبیا ها پخته شده باشند کافی است تا اجازه دهید گوشت بپزد اما اگر هم گوشت و هم لوبیا پخته نشده باشند باید زمان بیشتری را برای پخته شده گوشت و لوبیا صرف کنید .
منبع : دکور مد