طرز تهیه سمبوسه

 طرز تهیه سمبوسه 

طرز تهیه سمبوسه 65

سمبوسه در اصل یکی از غذاهای محبوب شرق آسیا است که بیشتر در کشور هند پر طرفدار است . امروزه دستور های مختلفی اط طرز تهیه سمبوسه موجود است که هر کدام طعم و مزه خاص خودش را دارد اما خیلی با یکدیگر متفاوت نیستند .

در ادامه چند دستور از طرز تهیه سمبوسه هایی که بیشترین محبوبیت را دارند برای شما آورده ایم :

طرز تهیه سمبوسه 87

 

گوشت چرخ کرده کم چربی نیم  کیلو گرم
پیاز درشت – دو عدد متوسط ۱ عدد
فلفل  دلمه درشت – دو عدد متوسط ۲ عدد
سیب زمینی نیم  کیلو گرم
روغن سرخ کردنی به میزان کافی
سبزی دلمه ای ۱ کیلو گرم
نمک و فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، تخم گشنیز به مقدار لازم
نان لواش ۲۰ عدد
آرد ۳ قاشق غذا خوری

طرز تهیه سمبوسه 645

 

 

پیازها  و فلفل دلمه را چرخ گوشت چرخ کنید و مواد را کاملا مخلوط کنید سپس روی حرارت متوسط سرخ کنید . سبزی دلمه ای را ریز کنید وسیب زمینی های نیم پز شده و خرد شده را به آن اضافه کنید و آنها را به گوشت و فلفل دلمه سرخ شده اضافه کنید . حرارت را کمتر کنید و اجازه دهید مواد با یکدیگر مخلوط شوند  نمک و ادویه و فلفل و تخم گشنیز را به اندازه دلخواه به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید چند دقیقه اجازه دهید تا مواد به آرامی پخته شوند .

طرز تهیه سمبوسه 5646

نان لواش را به شکل مربع یا به شکل سه گوش ببرید و از مایه لای آن بگذارید و تا کنید .می توانید  برای آن که لواش باز نشود ، سه قاشق آرد را با کمی آب حل کنید ، به طوری که مثل ماست سفت شود و محل بستن نان را با آن بچسبانید . لواش را در روغن فراوان و داغ سرخ کنید .

طرز تهیه سمبوسه 34343

شما می توانید با توجه به آنچه که دلخواهتان است میزان فلفل سمبوسه را کم یا زیاد کنید .همچنین می توانید بجای گوشت از سویا یا مخلوط مساوی گوشت و سویا استفاده کنید.

 

منبع : دکور مد 

 

 

مطلب پیشنهادی

خورش ناردون

خورش ناردون

خورش ناردون یکی از انواع خورش های محبوب و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *