سوپ گوجه فرنگی

سوپ گوجه فرنگی یکی از انواع سوپ های مقوی و بسیار سالم ایرانی است که علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد برای سلامتی نیز بسیار مفید است. این سوپ خوشمزه را علاوه بر اینکه می توانید به عنوان پیش غذا سرو کنید ، می توانید به عنوان یک شام سبک هم استفاده کنید. سوپ گوجه فرنگی سوپی است که در آن از گوجه فرنگی به عنوان ترکیب اصلی استفاده می‌شود. این سوپ، به صورت گرم یا سرد، در کاسه سرو می‌شود و ممکن است به طرق و دستورالعمل‌های مختلفی تهیه گردد. این سوپ ممکن است صاف و میکس شده میل شود و در بعضی دستورالعمل‌ها شامل تکه‌های گوجه فرنگی، مرغ و سبزی همراه با خامه تهیه می‌شود. این سوپ را می‌توان از گوجه فرنگی‌های نارس که هنوز کاملاً قرمز نشده‌اند، تهیه نمود که در این حالت، گوجه‌ها را پوست گرفته و سوپ را می‌پزیم و سپس ترکیب را میکس و به صورت پوره سرو می‌کنیم.با ما در این مقاله آشپزی همراه باشید تا شما را با دستور پخت سوپ گوجه فرنگی آشنا کنیم .

می توانید بخوانید: سوپ ماست

می توانید بخوانید: سوپ ماش

مواد لازم برای سوپ گوجه فرنگیمقدار لازم برای ۴ نفر
گوجه فرنگی۴ عدد
کره۱ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد
آرد۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
آب گوشت۱ پیمانه
جعفری و ریحان ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

سوپ گوجه فرنگی

می توانید بخوانید: سوپ ساده

می توانید بخوانید: سوپ شلغم

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی

مقداری آب داخل قابلمه ای بریزید و بگذارید تا بجوشد.بعد گوجه ها را برای ۲ الی ۳ دقیقه درآب جوش بیندازید تا پوست گوجه ها راحت تر کنده شوند.

پوست گوجه ها را بعد از خنک شدن می کنیم و خرد می کنیم. بعد داخل همزن میریزیم تا پوره ای شکل شود.

در مرحله بعد کره را داخل قابلمه ای قرار میدهیم و روی حرارت ملایم ذوب می کنیم. سپس پیاز رنده شده را درآن تفت می دهیم تا نرم و طلائی شود.

بعد آرد را اضافه می کنیم و ۲ دقیقه ای هم می زنیم.بعد آرد رب گوجه را اضافه می کنیم و یکی دو دقیقه دیگر هم می زنیم.

در مرحله آخر گوجه های پوره شده را به همراه آب گوشت ، نمک و فلفل سیاه به بقیه مواد سوپ اضافه میکنیم و می گذاریم تا بجوش بیاید.

بعد از جوشیده شدن سوپ حرارت را کم کنید و بگذارید تا به مدت نیم ساعت روی حرارت ملایم پخته شود.

در هنگام سرو سوپ ریحان و جعفری را روی آن بریزید و سوپ را داغ میل کنید.

مطلب پیشنهادی

خورش ناردون

خورش ناردون

خورش ناردون یکی از انواع خورش های محبوب و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *