سوپ کرفس

سوپ کرفس یکی از انواع سوپ های خوشمزه و بین المللی است که با مواد بسیار متنوعی پخته می شود،سوپ کرفس یک سوپ گیاهی و رژیمی خوشمزه است مخصوصا برای کسانی که خیلی کرفس دوست ندارد.سوپ کرفس برای فصل زمستان و همچنین فصل تابستان که به وفور یافت می شود گزینه مناسبی می باشد و یک غذای کم کالری و مفید برای شام به حساب می آید. خواص این سبزی آنقدر زیاد است که آن را به عنوان سلطان سبزی های می شناسند.با ما در این مقاله آشپزی همراه باشید تا شما را با طرز تهیه سوپ کرفس آشنا کنیم .

می توانید بخوانید: سوپ اسفناج

می توانید بخوانید: سوپ تره فرنگی

مواد لازم برای سوپ کرفسمقدار لازم برای ۴ نفر
کره۱۰۰ گرم
خامه۱۰۰ گرم
پیاز۲ عدد
پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
آبلیمو۲ قاشق غذاخوری
ساقه کرفس۵۰۰ گرم
سیب زمینی۲ عدد
آب مرغ یا آب قلم۳ تا ۴ لیوان
جعفریبه مقدارلازم
نمک و فلفلبه مقدارلازم

سوپ کرفس

می توانید بخوانید: سوپ کلم بروکلی

می توانید بخوانید: سوپ کلم

طرز تهیه سوپ کرفس

ابتدا ساقه های کرفس را میشوییم و در آبکش قرار میدهیم تا آب اضافه آن برود و بعد روی تخته ریز خرد میکنیم و پیاز ها را پوست میگیریم و میشوییم و روی تخته نگینی ریز خرد میکنیم و بعد سیب زمینی ها را نیز میشوییم

و روی تخته ریز خرد میکنیم و سپس کرفس و پیاز خرد شده را به همراه آب مرغ یا آب قلم و فلفل در قابلمه ای میریزیم و روی حرارت تقریبا زیاد میگذاریم تا زودتر جوش بیاید و بعد حرارت را کم میکنیم تا خوب مواد پخته شوند.

اگر تمایل داشتید میتوانید ۲قاشق پودر جوپرک نیز به مواد اضافه کنید تا سوپ لعاب دار تری داشته باشید. در تابه ای کوچک کره را میریزیم و روی حرارت کم صبر میکنیم تا کاملا آب شود،آنگاه سیب زمینی خرد شده را به آن اضافه میکنیم

و تفت میدهیم تا سرخ شود و سپس به مواد داخل قابلمه اضافه میکنیم.(مقداری از سیب زمینی سرخ شده را برای تزئین نگه میداریم) پنیر خامه ای را حسابی خرد میکنیم تا له له شود و به غذا اضافه میکنیم.در اینجا نمک روی سوپ میپاشیم

و اگر دوست ندارید جعفری خرد شده خام برای تزئین استفاده کنید میتوانید در این مرحله جعفری را به سوپ بیفزایید و پس از ۵ دقیقه زیر قابلمه را خاموش کنید.پس از آنکه سوپ کمی خنک شد در ظرف مورد نظر سرو کنید و با سیب زمینی سرخ شده و خامه تزئین کنید و از آبلیمو به عنوان چاشنی سوپ استفاده کنید.نوش جان

مطلب پیشنهادی

خورش ناردون

خورش ناردون

خورش ناردون یکی از انواع خورش های محبوب و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *