سوپ ورمشیل با مرغ از سوپ های خوشمزه و مقوی می باشد که بیشتر در فصول سرد تهیه می شود. سوپ ورمیشل با مرغ به سوپ سرماخوردگی هم مشهور است و برای بیماران سرماخوردگی بسیار مفید است مخصوصا اگر به این سوپ شغلم ، قارچ و مرغ هم اضافه شود. خیلی از افراد سوپ ورمیشل را با نام سوپ فرنگی می شناسند و مواد اصلی آن ، رشته فرنگی یا ورمیشل ، سبزیجات و مرغ می باشد.این سوپ انتخاب بسیار مناسبی برای پیش غذا است چون هم سبک بوده و هم معده را برای وعده غذای اصلی آماده میکند.با ما در این آموزش آشپزی همراه باشید تا شما را با طرز تهیه سوپ ورمیشل با مرغ آشنا کنیم .
می توانید بخوانید: سوپ ورمیشل یا سوپ رشته فرنگیسوپ ورمیشل با مرغ
مواد لازم برای سوپ ورمیشل با مرغ | مقدار لازم برای ۴ نفر |
سینه مرغ | ۲۵۰ گرم |
رشته ورمیشل | ۱ پیمانه |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد |
هویج | ۲ عدد |
گوجه فرنگی | ۱ عدد |
جعفری | ۱ قاشق غذاخوری |
لیمو ترش | ۱ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه کافی |
زردچوبه و روغن | به اندازه کافی |
طرز تهیه سوپ ورمیشل با مرغ
مرحله اول
برای تهیه سوپ ورمیشل خوشمزه و مجلسی ابتدا سینه مرغ را به همراه ۲ لیوان آب و مقداری زردچوبه داخل یک قابلمه کوچک می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید و سینه مرغ تقریبا نیم پز شود.
مرحله دوم
در این مرحله پس از گذشت ۵ دقیقه قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و گوشت مرغ را از آن خارج کرده و کنار می گذاریم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و داخل قابلمه ای که برای پخت سوپ در نظر گرفته ایم می ریزیم.
مرحله سوم
حالا کمی روغن اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و خوب تفت می دهیم تا پیاز نرم و شفاف شود. توجه داشته باشید که نباید روغن زیادی برای سرخ کردن پیاز استفاده کنیم چون باعث چرب شدن سوپ می شود.
مرحله چهارم
پس از اینکه پیاز شفاف شد مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به ان اضافه می کنیم و تفت دادن را تا زمانی که پیاز با ادویه ها یکدست شود ادامه می دهیم. در ادامه گوشت مرغ را به صورت ریش ریش یا نگینی ریز خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
یکی دو دقیقه مرغ را تفت می دهیم سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا طعم و بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود. در ادامه ۴ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و حرارت زیر قابلمه را ملایم می کنیم.
مرحله ششم
پس از گذشت ۲۰ دقیقه پوست گوجه فرنگی را می گیریم و انرا رنده می کنیم سپس به همراه هویج نگینی شده به قابلمه سوپ اضافه می کنیم. پس از گذشت ۱۵ دقیقه از اضافه کردن گوجه فرنگی نوبت سیب زمینی است.
مرحله هفتم
ابتدا سیب زمینی را به سلیقه خود به صورت نگینی یا خلالی خرد می کنیم و به خوبی با آب سرد می شوییم تا نشاسته اضافی آن از بین برود، سپس به سوپ اضافه می کنیم. در ادامه طعم سوپ را می چشیم.
مرحله هشتم
سپس مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و در آخر رشته ورمیشل را خرد کرده و به سوپ می افزاییم. پس از اضافه کردن رشته حدود ۲۰ دقیقه صبر می کنیم تا سوپ جا بیفتد سپس در ظرف مورد نظر می کشیم و سرو می کنیم.