سوپ مرغ

سوپ مرغ یکی از سوپ های خوشمزه و مفیدی است که علاوه بر اینکه برای درمان بیماران استفاده می شود به عنوان پیش غذا هم از آن استفاده می شود. سوپ مرغ یک سوپ کاملا سالم و مقوی است و به همین جهت برای تقویت بیماران مناسب است.سوپ مرغ را با مواد متفاوتی مانند گوشت مرغ ، سیب زمینی ، هویج ، پیاز و سبزیجات معطر میتوانید تهیه کنید .با در این مقاله آشپزی همراه باشید تا شما را با دستور پخت سوپ مرغ آشنا کنیم .

می توانید بخوانید: سوپ پای مرغ

می توانید بخوانید: سوپ مرغ و سبزیجات

مواد لازم برای سوپ مرغمقدار لازم برای ۴ نفر
سینه مرغنصف سینه مرغ تقریبا ۲۵۰ گرم
هویج۲ عدد متوسط
پیاز۲ عدد متوسط
سیب زمینییک عدد
سبزی جعفری۵۰ گرم
قارچ۳۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
سیر۱ حبه
فلفل ، نمک ، زردچوبهبه مقدار کافی

سوپ مرغ

می توانید بخوانید: سوپ مرغ و سبزیجات

می توانید بخوانید: سوپ ورمیشل با مرغ

طرز تهیه سوپ مرغ

مرحله اول :

مقداری روغن در تابه می ریزیم و پیاز را به صورت ریز خرد می کنیم و داخل تابه می ریزیم و آن را تفت می دهیم.

مرحله دوم :

حدود دو لیوان آب درون قابلمه مناسب ریخته و سینه مرغ را به آن اضافه کنید و برای از بین بردن بوی ضخم مرغ از پیاز، زردچوبه، فلفل و یک حبه سیر استفاده کنید و سپس روی شعله مناسب قرار دهید تا مرغ حالت نیم پز به خود بگیرد.این کار حدود ۴۵ دقیقه زمان می برد.

مرغ را خارج کنید و آن را ریش ریش کنید و در ظرفی نگهداری کنید و آب مرغ را نیز برای ادامه کار نگهداری کنید.

مرحله سوم:

هویج ها را یا به صورت نگینی خرد می کنیم و یا با رنده بزرگ رنده می کنیم و سپس آن را به تابه ای که پیاز در آن تفت داده شده است اضافه می کنیم و همراه پیاز تفت می دهیم و این نکته را در نظر داشته باشید که مواد نباید سرخ شود چون خاصیت آن از دست می رود.

مرحله چهارم :

مرغ ریش ریش شده را به تابه ای که هویج و پیاز در آن تفت داده شده بود اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا کامل باهم مخلوط شوند. سپس نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم و کمی دوباره تفت می دهیم.

مرحله پنجم :

آب مرغ نگهداری شده از مرحله دوم را صاف می کنیم و کف آن را خارج می کنیم و سیب زمینی را به صورت مربع خرد می کنیم و داخل آن می ریزیم و سپس پیاز ، هویج و مرغ تفت داده شده را به داخل قابلمه می ریزیم و در حرارت مناسب می گذاریم تا پخته شود.

مرحله ششم:

قارچ ها را در اندازه های مناسب ریز می کنیم و داخل تابه ای به همراه روغن (روغن زیتون بهتر) تفت می دهیم و به آن نمک و فلفل می ریزیم و در آخر رب گوجه را به آن اضافه می کنیم و مقداری تفت می دهیم .

مرحله هفتم :

بعد از اینکه قارچ ها خوب تفت داده شد آن را درون قابلمه ریخته و کمی مواد داخل قابلمه را مخلوط می کنیم و مقداری آب داخل قابلمه ریخته و شعله را کم می کنیم تا خوب جا بیفته و سپس جعفری را به آن اضاه می کنیم.

مطلب پیشنهادی

خورش ناردون

خورش ناردون

خورش ناردون یکی از انواع خورش های محبوب و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *