سوپ ماهیچه

سوپ ماهیچه یک سوپ بسیار مقوی و مناسب سرماخوردگی می باشد. ماهیچه یکی از قسمت های گوسفند هست که می شود با آن انواع غذاهای مجلسی و همین سوپ ماهیچه را درست کرد. این سوپ بسیار مناسب نوزادان که در ۸ ماهگی هستند و غذا خوردن را شروع کردن است . همچنین برای مادران شیرده نیز بسیار مناسب است. شما می توانید با اضافه کردن شلغم به مواد سوپ خواص آن را بیشتر کنید . همچنین سوپ ماهیچه بسیار مجلسی و برای مراسمات نیز می توانید از آن استفاده کنید. با ما در این مقاله آشپزی همراه باشید تا شما را با طرز تهیه سوپ ماهیچه آشنا کنیم .

می توانید بخوانید: سوپ قلم
مواد لازم برای سوپ ماهیچهمقدار لازم برای ۴ نفر
ماهیچه گوسفندی۱۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
هویج۱ عدد
ورمیشل۲ عدد
جعفری۲ پیمانه
نخود۱ پیمانه
نمک و فلفلبه مقدار لازم

سوپ ماهیچه

طرز تهیه سوپ ماهیچه

گوشت را با پیاز خرد شده و نخود و دو کاسه بزرگ آب از صبح بگذارید تا ۲-۳ ساعت کاملا بپزد.گوشت در این سوپ در نهایت باید در دهان آب شود. یادتان باشد قرار است مریضی این را بخورد که حال جویدن زیاد ندارد!

نخود قابل حذف است اما در طب سنتی آب نخود جوشیده برای سرفه خیلی مفید است.
در نیم ساعت آخر پخت هویج را نگینی درشت خرد کرده به گوشت اضافه کنید تا بپزد . ( بچه که بودم مامانم هویج را حلقه های نازک خرد می کرد و در این سوپ می ریخت ).
هویج که پخت ورمیشل را همراه نصف قرص استاک مرغ ( من در همه سوپها از استاک مرغ بجای نمک استفاده می کنم ) به سوپ اضافه کنید و بعد از ۱۵-۲۰ دقیقه جعفری خرد شده را اضافه کنید.

پس از یکی دوجوش سوپ را سرو کرده با آبلیموی تازه میل نمایید.
رنگ و عطر این سوپ و البته ویتامین ث فراوانش از جعفری است. من که پر جعفری اش را دوست دارم. در ضمن جعفری بیش از یکی دوجوش که بزند رنگش تیره می شود و خواصش کم.
از آب قلم در این سوپ می توانید استفاده کنید ، آب قلم را در مواقع عجله می توانید برای درست کردن این سوپ بکار ببرید. البته با ماهیچه اش خوشمزه تره .

مطلب پیشنهادی

خورش ناردون

خورش ناردون

خورش ناردون یکی از انواع خورش های محبوب و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *