سوپ ماش

سوپ ماش یکی از انواع سوپهای مفید و خوشمزه است. این سوپ برای بزرگسالان و بخصوص کودکان بسیار مقوی می باشد.  ماش برای برای معده، کاهش وزن، افزایش حجم عضلات در بدنسازی، کاهش فشار خون و قلب بسیار مفید است. سوپ ماش را اگر برای بچه های کوچک درست می کنید می توانید با گوشت‌کوب برقی آن را میکس کنید تا خوردن آن برایشان آسان باشد. این سوپ می تواند به عنوان یک وعده غذایی سبک استفاده شود.سوپ ماش می تواند به عنوان یک وعده غذایی سبک نیز در نظر گرفته شود یا می توانید برای تنوع در سوپ در مهمانی نیز استفاده کنید. با ما در این مقاله آشپزی همراه باشید تا شما را با طرز تهیه سوپ ماش آشنا کنیم .

می توانید بخوانید: سوپ برنج

می توانید بخوانید: سوپ بلدرچین

مواد لازم برای سوپ ماشمقدار لازم برای ۴ نفر
مرغنصف سینه مرغ
هویج۱ عدد
ماشنصف پیمانه
جو پرک۳ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد
سیب زمینی۱ عدد
گوجه فرنگی۱ عدد
آب نارنج و آبلیموبه مقدار لازم
آببه مقدار لازم
رب گوجه فرنگیبه مقدار لازم
جعفریبه مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم

سوپ ماش

می توانید بخوانید: سوپ شلغم

می توانید بخوانید: سوپ ساده

طرز تهیه سوپ ماش

یک پیاز متوسط را رنده کنیک اگر دوست داشته باشید می توانید با چاقو خرد کنید ، در قابلمه کمی روغن بریزید وقتی گرم شد روغن بریزید و پیازها را سرخ کنید و کمی نمک و فلفل و زردچوبه در آن بریزید و تفت دهید.

در این مرحله تکه های مرغ را به پیاز اضافه میکنیم و هم میزنیم کمی که تفت گرفت به مقدار کافی ( سه چهارم قابلمه) آب می ریزیم و می گذار یم مرغ نیم پز شود حدود نیم ساعت، 

از قبل ماش و جو پرک را چند ساعتی در آب خیس دهیم ..ماش را شسته و به موادمان اضافه میکنیم میتوانیم یک گوجه هم برای خوشمزه شدن به آن اضافه کنیم

در این مرحله یک عدد هویچ را پوست کرده نگینی خرد کنیم و به درون قابلمه بریزیم یک سیب زمینی کوچک را نگینی خرد کنیم و به موادمان بیفزاییم .  حال جو پرک را اضافه کردم نیم ساعتی بگداریم بپزد که البته زمان پخت بستگی به مرغمان دارد. اگر مرغ دیر پز باشد بیشتر روی گاز بماند. رب گوجه را هم برای خوشرنگ تر شدن سوپ به اندازه ی مورد نیاز که سوپ را قرمز کند ( زیاد رب نریزیم رب در حدی باشد که رنگ دهد به سوپ) نمکش را چک کنیم اگر کم بود بریزیم آب نارنج و آب لیمو هم به اندازه لازم بریزیم .. جعفری خرد شده را هم در قابلمه میریزیم و بگذاریم ده دقیقه بجوشد .

غذا آماده ی سرو است. نوش جان

مطلب پیشنهادی

خورش ناردون

خورش ناردون

خورش ناردون یکی از انواع خورش های محبوب و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *