سوپ ساده، یکی از انواع سوپ سنتی و ایرانی است که با جو (پوست کنده یا پرک)، مرغ یا عصاره مرغ، رب گوجه فرنگی، هویج، پیاز، جعفری، نمک و فلفل سیاه درست میشود و میتوان آن را با شیر، خامه و قارچ نیز طبخ کرد. این سوپ به سرعت در خانه آماده میشود و به خاطر وجود ویتامینها و مواد معدنی، میتواند بهعنوان یک وعده غذای کامل نیز سرو شود.با ما در این آموزش آشپزی همراه باشید تا شما را با طرز تهیه سوپ ساده آشنا کنیم .
برای تهیه سوپ ساده ابتدا رب گوجه فرنگی را داخل تابه ریخته و همراه با پیاز نگینی شده سرخ کنید.
سپس نصف سینه مرغ را که از قبل در قابلمه جدا به همراه نمک پخته اید به همراه یک مشت جو پرک داخل ظرف ریخته و صبر کنید تا جوها پخته شوند. (اگر مرغ در دسترس نبود، از ۲ الی ۳ قرص عصاره مرغ یا گوشت استفاده کنید).
وقتی که جو پخت، سوپ را از روی حرارت برداشته و داخل مخلوط کن بریزید تا جوها حسابی پوره شوند و مایع سوپ غلیظ بشود.
در این مرحله ۲ لیوان آب به سوپ میکسشده اضافه کرده و نودل و سبزی معطر خردشده یا سبزی معطر خشک را به همراه نمک و فلفل و زردچوبه داخل سوپ بریزید.
صبر کنید تا عطر سبزیجات به خورد باقی مواد برود و سوپ غلیظ و جا افتاده بشود.
سوپ ساده و فوری شما آماده است. شما میتوانید به جای نودل از رشته فرنگی یا ورمیشل و حتی ماکارونی نیز استفاده کنید.
امیدواریم این سوپ ساده و خوشمزه را تهیه کرده و از طعم آن لذت ببرید. نوش جان.