سوپ جو

این سوپ پر فایده و خوش طعم را می توانید در ایام سرد سال برای خانواده به عنوان یک غذای کامل تهیه کنید. به شما اطمینان می دهیم با چند بار پختن سوپ جو در منزل می توانید با سوپ های خوش رنگ و لعاب موجود در رستوران ها رقابت کنید.پخت سوپ بسیار آسان است و حتی کسانی هم که سر رشته ای در آشپزی ندارند به راحتی می توانند یک سوپ خوشمزه را به بهترین نحو ممکن درست کنند. جو خواص بسیار زیادی دارد که با پخت این سوپ می توانید از این خواص بهره مند شوید. فقط کافی است مواد آن را که شامل جو و جعفری و مرغ میشود را تهیه کنید . در این آموزش آشپزی با ما همراه باشید تا طرز تهیه سوپ جو را به شما آموزش دهیم .

می توانید بخوانید:  سوپ جو رستورانی و مجلسی
موادلازم برای سوپ جومقدار لازم برای ۴ نفر
جو پوست کنده۱ پیمانه متوسط
سینه مرغنصف یک سینه کامل
هویج۱ عدد متوسط
پیاز۲ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
جعفریمقدار کمی برای تزیین
لیمو ترش۱ عدد درشت
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
زردچوبه و روغن مایعبه اندازه کافی

سوپ چو

می توانید بخوانید:  سوپ جو پرک با شیر

طرز تهیه سوپ جو

۱ . اولین مرحله برای تهیه سوپ جو قرمز این است که حتما از چند ساعت قبل ( حداقل دو ساعت ) جو را بخیسانید تا به خوبی خیس بخورد و راحت تر پخته شود. توصیه ما این است که هر زمان خواستید سوپ جو درست کنید سریعا جو را بخیسانید تا برای پخت سوپ زمان کم نیاورید.

۲ .پس از اینکه جو پوست کنده به خوبی خیس خورد آنرا به همراه ۵ تا ۶ لیوان آب داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم اجازه دهید جو بپزد. البته در زمان پخت جو باید حواستان به قابلمه باشد و هر چند وقت یکبار جو را هم بزنید تا ته نگیرد.

۳ .حدود یک ساعت نیاز است تا جو به تنهایی روی حرارت ملایم بپزد تا نرم شود و لعاب بیندازد. در حین پختن جو می توانید دیگر مواد سوپ را آماده کنید. در ادامه مرغ را به همراه یکی از پیازها و کمی ادویه زردچوبه و آب داخل یک قابلمه کوچک بگذارید تا بپزد.

می توانید بخوانید:  سوپ جو سفید 

آماده کردن مواد سوپ

۴ .در این مرحله پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و با کمی روغن مایع در یک تابه تفت دهید تا نرم و شفاف شود. توجه داشته باشید که باید از روغن کمی در این مرحله استفاده کنید زیرا زیاد بودن روغن باعث می شود سوپ شما چرب شود.

۵ .پس از اینکه پیاز نرم شد هویج را به صورت نگینی ریز خرد کنید و به پیاز اضافه کنید. هویج را هم کمی تفت دهید سپس کمی زردچوبه و فلفل سیاه به مواد اضافه کنید. یک دقیقه دیگر مواد را تفت دهید تا با ادویه ها یکدست شوند سپس آنها را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

۶ .پس از اینکه سینه مرغ به طور کامل پخت آنرا به نگینی ریز یا ریش ریش خرد کنید و به تابه حاوی پیاز و هویج اضافه کنید. تابه را مجددا روی حرارت بگذارید و کمی تفت دهید تا مواد یکدست شوند و قطعات مرغ هم کمی سرخ شوند. در این مرحله رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید و خوب تفت دهید تا کاملا سرخ شود. سرخ کردن رب گوجه فرنگی باعث می شود طعم و رنگ سوپ در پایان پخت عالی شود.

۷ .در این مرحله پس از اینکه جو حدود یک ساعت روی حرارت ملایم پخت ، مواد داخل تابه ( مخلوط پیاز ، هویج و مرغ ) را به قابلمه جو اضافه کنید و اجازه دهید سوپ با حرارت بسیار ملایم حدود یک تا یک و نیم ساعت دیگر بپزد و جا بیفتد.

۸ .نکته مهم در مورد سوپ جو این است که هر چقدر با حرارت ملایم تری و زمان بیشتری بپزد خوشمزه تر خواهد شد. در ۱۵ دقیقه پایانی پخت سوپ نمک و فلفل آنرا اندازه کنید ، می توانید آب لیمو ترش را هم در این مرحله اضافه کنید یا اینکه پس از کشیدن سوپ در کنار آن سرو کنید.

۹ .در ۵ دقیقه پایانی پخت سوپ جعفری را خرد کنید و روی سوپ بریزید. پس از اضافه کردن جعفری دیگر درب قابلمه را نگذارید زیرا باعث بدرنگ شدن جعفری می شود. البته می توانید جعفری را پس از کشیدن سوپ در سوپخوری هم روی آن بریزید.

 

مطلب پیشنهادی

خورش ناردون

خورش ناردون

خورش ناردون یکی از انواع خورش های محبوب و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *