این سوپ پر فایده و خوش طعم را می توانید در ایام سرد سال برای خانواده به عنوان یک غذای کامل تهیه کنید. به شما اطمینان می دهیم با چند بار پختن سوپ جو در منزل می توانید با سوپ های خوش رنگ و لعاب موجود در رستوران ها رقابت کنید.پخت سوپ بسیار آسان است و حتی کسانی هم که سر رشته ای در آشپزی ندارند به راحتی می توانند یک سوپ خوشمزه را به بهترین نحو ممکن درست کنند. جو خواص بسیار زیادی دارد که با پخت این سوپ می توانید از این خواص بهره مند شوید. فقط کافی است مواد آن را که شامل جو و جعفری و مرغ میشود را تهیه کنید . در این آموزش آشپزی با ما همراه باشید تا طرز تهیه سوپ جو را به شما آموزش دهیم .
می توانید بخوانید: سوپ جو رستورانی و مجلسیسوپ جو
موادلازم برای سوپ جو | مقدار لازم برای ۴ نفر |
جو پوست کنده | ۱ پیمانه متوسط |
سینه مرغ | نصف یک سینه کامل |
هویج | ۱ عدد متوسط |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
جعفری | مقدار کمی برای تزیین |
لیمو ترش | ۱ عدد درشت |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه کافی |
زردچوبه و روغن مایع | به اندازه کافی |
طرز تهیه سوپ جو
۱ . اولین مرحله برای تهیه سوپ جو قرمز این است که حتما از چند ساعت قبل ( حداقل دو ساعت ) جو را بخیسانید تا به خوبی خیس بخورد و راحت تر پخته شود. توصیه ما این است که هر زمان خواستید سوپ جو درست کنید سریعا جو را بخیسانید تا برای پخت سوپ زمان کم نیاورید.
۲ .پس از اینکه جو پوست کنده به خوبی خیس خورد آنرا به همراه ۵ تا ۶ لیوان آب داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم اجازه دهید جو بپزد. البته در زمان پخت جو باید حواستان به قابلمه باشد و هر چند وقت یکبار جو را هم بزنید تا ته نگیرد.
۳ .حدود یک ساعت نیاز است تا جو به تنهایی روی حرارت ملایم بپزد تا نرم شود و لعاب بیندازد. در حین پختن جو می توانید دیگر مواد سوپ را آماده کنید. در ادامه مرغ را به همراه یکی از پیازها و کمی ادویه زردچوبه و آب داخل یک قابلمه کوچک بگذارید تا بپزد.
می توانید بخوانید: سوپ جو سفید