سوپ جو سفید یکی از محبوبترین پیش غذاهای ایرانی است که معمولا در انواع مهمانیها و جشنها سرو میشود. این سوپ به دلیل داشتن شیر سفید رنگ است و در برخی موارد مقداری خامه سفید هم به سوپ اضافه میشود که سوپ را غلیظتر، خوشمزهتر و البته پر کالریتر میکند. در تهیه سوپ جو سفید از سینه مرغ پخته شده استفاده میشود که همراه با قارچ و سبزیجاتی که داخل سوپ هستند ترکیبی سیرکننده و دوستداشتنی را به وجود میآورد به طوری که با گذاشتن هر قاشق از این سوپ در دهانتان مزههای متفاوتی را حس میکنید.با ما در این مقاله آشپزی همراه باشید تا شما را با طرز تهیه سوپ جو سفید آشنا کنیم .
می توانید بخوانید: سوپ جوسوپ جو سفید
مواد لازم برای سوپ جو سفید | مقدار لازم برای ۴ نفر |
جو پوست کنده | ۱ لیوان |
سینه مرغ | ۱۰۰ گرم |
هویج | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
شیر | ۴ لیوان |
قارچ | ۲۰۰ گرم |
جعفری | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه سوپ جو سفید
ابتدا جو پوست کنده را به همراه ۴ لیوان آب ولرم داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب درون قابلمه سریعتر به جوش بیاید، پس از جوش آمدن آب داخل قابلمه حرارت را ملایم تر می کنیم.
اگر روی آب دورن قابلمه در هنگام پخت کف جمع شد، حتما کف را با قاشق بگیرید و دور بریزید. نکته دیگر اینکه جو خیلی زود سر می رود به همین خاطر از یک قابلمه بزرگ استفاده کنید تا جو هنگام سر رفتن بیرون نریزد و گاز را کثیف نکند.
در ادامه گوشت مرغ را به همراه یک عدد پیاز و مقداری زردچوبه به همراه ۱ لیوان آب داخل یک قابلمه کوچک می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا گوشت مرغ بپزد. اجازه دهید آب درون قابلمه به طور کامل له خورد گوشت مرغ برود.
می توانید بخوانید: سوپ جو رستورانی و مجلسی