سوپ برنج

سوپ برنج در عین اینکه مقوی است بسیار لذیذ و خوشمزه می باشد. می توانید در طرز تهیه سوپ برنج بسته به ذائقه خود از گوشت مرغ یا گوشت چرخ کرده استفاده کنید .برنج برای درمان بسیاری از بیماری های مفید می باشد. برای افرادی که به بیماری سوزاک دچار شده اند توصیه می شود که حتما در وعده غذایی خود از این سوپ استفاده کنند. ولی در استفاده از برنج باید دقت لازم را داشته باشیم چون سرشار از نشاسته می باشد. با ما در این مقاله آشپزی همراه باشید تا شما را با طرز تهیه سوپ برنج آشنا کنیم .

می توانید بخوانید: سوپ ماست

می توانید بخوانید: سوپ بلدرچین

مواد لازم برای سوپ برنجمقدار لازم برای ۴ نفر
برنجنصف پیمانه
آرد برنج۱ قاشق غذاخوری
سینه مرغیک تکه
ماستنصف پیمانه
تخم مرغیک عدد
کرهدو قاشق غذاخوری
آب۴ لیوان
پیاز و نعناع داغبه میزان لازم
ادویه (نمک،فلفل،زرد چوبه)به میزان لازم

سوپ برنج

می توانید بخوانید: سوپ ماش

می توانید بخوانید: سوپ گوجه فرنگی

طرز تهه سوپ برنج

برای پخت سوپ برنج ابتدا برنج و مرغ را بخوبی بشویید.سپس پیاز سرخ شده را به همراه برنج و تکه های مرغ در کره تفت می دهید. بعد سه لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم برنج و مرغ بخوبی پخته شوند.

در مرحله بعد مرغ ها که کمی پخته شد از ظرف خارج کنید و با غذا ساز یا گوشتکوب گوشت مرغ را له کنید و بعد از له شدن کامل دوباره به برنج درون قابلمه اضافه کنید.

در ادامه ماست را به همراه دو قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید تا ماست یکدست شود.سپس ماست را به مواد درحال پخت اضافه کنید و به صورت مداوم با قاشق هم بزنید تا ماست درون سوپ بریده نشود.

در این مرحله کره را به همراه آرد تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و به درون قابلمه اضافه کنید تا سوپ قوام بگیرد.و در حین اضافه کردن آرد ،نعناع داغ و باقی مانده پیاز داغ را اضافه کنید.

در مرحله آخر ادویه های لازم را اضافه کنید و زرده تخم مرغ راهم بزنید و۳دقیقه قبل از سرو به سوپ اضافه کنید.سوپ آماده را در ظرف برای سرو بکشید و به دلخواه خود تزیین کنید.

مطلب پیشنهادی

خورش ناردون

خورش ناردون

خورش ناردون یکی از انواع خورش های محبوب و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *