زرشک پلو با مرغ مجلسی را چگونه لذیذ تر بپزیم + دستور پخت و طرز تهیه زرشک پلو با مرغ

زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانی است .که همیشه جزء غذاهای ثابت و پایدار در منوی غذای رستوران ها و مجالس مختلف بوده و هست . یکی از علت های محبوبیت این غذا در بین غذا های ایرانی به خاطر طعم لذیذ و خوشمزه آن است و علت دیگر آن تهیه و پخت آسان این غذا است .

در مطلب امروز به شما کمک می کنیم تا با رعایت چند نکته ساده یک زرشک پلو با مرغ مجلسی و حرفه ای را خودتان بپزید .

زرشک پلو با مرغ 1

مواد مورد نیاز:

مرغ تکه شده یا خرد شده ۵ یا ۶ تکه ( معمولا برای زرشک پلو از قسمت سینه مرغ یل ران استفاده می کنند )

برنج ۵ الی ۶ پیمانه ( بسته بع تعداد نفرات )

رب گوجه فرنگی ۲ الی ۳ قاشق غذا خوری

آبلیمو ۶ قاشق غذاخوری

زعفران یک هفتم پیمانه

خلال بادام ( به مقدار دلخواه )

خلال پسته  ( به مقدار دلخواه )

خلال پوست پرتقال ( به مقدار دلخواه )

نمک و فلفل به مقدار لازم

پیاز خورد شده یک عدد متوسط

 

زرشک پلو با مرغ 2

طرز تهیه :

مرغ های تکه شده را به خوبی بشویید .بعد از اینکه آب آنها گرفته شد تکه مرغ ها را روی حرارت ملاییم سرخ کنید .. بعد از سرخ شدن درون قابلمه ای دیگر بگذارید .پیاز های خرد شده را به همراه آبلیمو و کمی نمک با مرغ ها روی حرارت ملایم تفت دهیم این کار باعث می شود تا مرغ شما طعم و بوی بهتری بگیرد .

زرشک پلو با مرغ 34

رب و آبلیمو و فلفل را درون ظرف دیگری روی حرارت ملایم با یک قاشق غذا خوری روغن تفت دهید .

زرشک پلو با مرغ 3131

برنح را از قبل آماده کنید و به کمک زعفران ، خلال بادام ، خلال پسته و خلال پرتقال تزیین کنید سپس مرغ و سسی که آماده کرده اید را به آن اضافه کنید .

شما می توانید ظرف را با سبزیجات مختلف تزیین کنید .

 

زرشک پلو با مرغ 52525

همچنین می توانید سس مرغ را به صورت جدا گامه یا به همراه خود مرغ درون بشقاب بگذارید .

منبع : دکور مد 

مطلب پیشنهادی

خورش ناردون

خورش ناردون

خورش ناردون یکی از انواع خورش های محبوب و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *