رولت شکلاتی ، شیرینی بسیار خوشمزه و طرز تهیه آن

هرکسی امروزه به دنبال پختن شیرینی و هر چیز خوردنی و تهیه آن در منزل می باشد . رولت شکلاتی نیز طرفداران زیادی دارد که از خوردن آن لذت میبرد .

مواد لازم خمیر:

  • سفیده تخم مرغ: ۶ عدد
  • شکر: یک دوم پیمانه
  • زرده تخم مرغ: ۶ عدد
  • آرد: سه چهارم پیمانه
  • پودر کاکائو: یک چهارم پیمانه
  • بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
  • کره (ذوب شده): یک چهارم پیمانه

مواد لازم فیلینگ (لایه میانی):

  • پنیر خامه ای: ۴۵۰ گرم
  • پودر شکر: یک چهارم پیمانه
  • خامه فرم گرفته: یک پیمانه
  • مربای آناناس: یک پیمانه

مواد لازم رویه:

  • شکلات تلخ: ۳۰۰ گرم
  • خامه: یک پیمانه
  • عسل: یک قاشق سوپ خوری
  • کره: ۶۵ گرم
 رولت شکلاتی
طرز تهیه:۱٫ سفیده های تخم مرغ و نصف شکر را در ظرف مناسبی با هم به مدت ۷ دقیقه به خوبی بزنید. زرده های تخم مرغ را با بقیه شکر در ظرفی جداگانه به مدت ۵ دقیقه بزنید تا حجم آنها دو برابر شود. مخلوط زرده و سفیده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید. آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را الک کرده و به همراه کره به مواد اضافه و مخلوط کنید.

۲٫ خمیر به دست آمده را در یک سینی فر اندازه متوسط پوشیده شده با کاغذ روغنی بریزید و روی آن را صاف کنید و حدود ۱۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک بپزد.

۳٫ کیک گرم را روی پارچه ای تمیز برگردانید و همراه پارچه رول کنید و اجازه دهید حدود ۱۵ دقیقه خنک شود.

۴٫ برای تهیه فیلینگ، پنیر خامه ای، پودر شکر و خامه فرم گرفته را در ظرف مناسبی با هم حدود ۷ دقیقه مخلوط کنید.

۵٫ رول کیک را باز کنید و مخلوط پنیر خامه ای را روی آن پخش کنید.

۶٫ مربای آناناس را اضافه کرده و کیک را رول کنید و کنار بگذارید.

۷٫ برای تهیه رویه، خامه را گرم کرده و شکلات تلخ شده اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات ذوب شود. کره و عسل را اضافه و مخلوط کنید. اجازه دهید این مخلوط حدود ۱۰ دقیقه خنک شود. آن را روی رولت بریزید و حدود ۳۰ دقیقه رولت را در یخچال قرار دهید تا شکلات خودش را بگیرد. سپس سرو کنید.

برگرفته ازبرترینها/ی

مطلب پیشنهادی

خورش ناردون

خورش ناردون

خورش ناردون یکی از انواع خورش های محبوب و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *