دسری خوشمزه به نام چیز کیک بیسکویتی

این مطلب دقیقا مناسب کسانی می باشد که به دنبال روشهایی برای یاد گرفتن دسر های مختلف با طعمهای بی نظیر می باشند .

کیک ها از تنوع زیادی برخوردارند و تنوع آنها به مواد مورد استفاده در آن، روش طبخ، و شکل ظاهری آن بستگی دارد. در مقالات قبلی با طرز تهیه کیک اسفنجی با پف زیاد، کیک خیس شکلاتی، کیک زبرا با فر دست ساز آشنا شدید. در این مطلب قصد داریم شما را با طرز تهیه یک نوع کیک خوشمزه دیگر به نام چیز کیک آشنا سازیم.
چیز کیک، یکی از کیک های معروف در دنیاست که از تنوع زیادی برخوردار است، از چیز کیک هایی که به عنوان عصرانه و برای صرف چای یا قهوه سرو می شوند، گرفته تا چیز کیک های پرمایه ای که به قدر کافی جذاب هستند که در مرکز میهمانی ها یا دورهمی ها قرار بگیرند.
هر کشوری براساس مراسم و سنت های خود، همچنین مواد اولیه در دسترس، انواع گوناگونی از چیز کیک را در منطقه خود گسترش داده است و چیز کیک ها با مواد موجود در آن منطقه همخوانی دارند. در این مقاله با طرز تهیه چیز کیک بیسکویتی بادامی آشنا خواهید شد که طعم خاصی دارد و بسیار خوشمزه است. این دسر پنیری به قدری خوشمزه است که کم چرب بودن ترکیبات آن را باور نمی کنید و در ضمن بسیار مغذی است و می تواند به عنوان صبحانه هم سرو شود.
مواد لازم ارائه شده برای ۴ نفر مناسب است. زمان آماده سازی مواد ۴۰ دقیقه و زمان پخت ۱۰ دقیقه است.
مواد لازم برای تهیه چیز کیک بیسکویتی بادامی
کره آب شده برای چرب کردن قالب ۲ قاشق غذاخوری
بیسکویت بادامی ۱۲ عدد
سفیده تخم مرغ متوسط ۱ عدد
پنیر نرم کم چرب ۲۲۵ گرم
اسانس بادام ۱/۲ قاشق چایخوری
پوست لیمو ترش رنده شده ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر بادام ۲۵ گرم
شکر دانه ریز ۲۵ گرم
کشمش بی دانه (سلطانی) ۶۰ گرم
پودر ژلاتین ۲ قاشق چایخوری
آب جوش ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ۲ قاشق غذاخوری
خلال پوست لیمو برای تزئین مقداری

طرز تهیه چیز کیک بیسکویتی بادامی

  1. ابتدا فر را روشن کنید و درجه حرارت آن را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیک کنید تا گرم شود.
  2. بیسکویت ها را آسیاب کنید یا بکوبید تا کاملا خرد شوند.دسری خوشمزه به نام چیز کیک بیسکویتی
  3. سفیده تخم مرغ را در ظرفی بریزید و کمی هم بزنید، سپس آن را به بیسکویت های آسیاب شده بیافزایید و خوب هم بزنید.
  4. ۴ قالب حلقه ای نچسب به قطر ۹ سانتیمتر را روی سینی مخصوص پخت شیرینی قرار دهید و دور آنها کاغذ روغنی بکشید.
  5. مخلوط بیسکویت را به نسبت مساوی بین قالب ها تقسیم کنید و با استفاده از قاشق، خمیر را داخل قالب ها فشار دهید.
  6. سینی را ۱۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا بپزند، سپس قالب ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید کمی سرد شوند.
  7. پنیر را همراه اسانس بادام، پوست لیمو، پودر بادام، شکر و کشمش خوب به هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند.
  8. ژلاتین را در آب جوش حل کنید و سپس آبلیمو را به آن بیافزایید و خوب هم بزنید.
  9. مخلوط ژلاتین را به مخلوط پنیر اضافه کنید و بعد از اینکه خوب هم زدید آن را روی کیک ها بریزید.دسری خوشمزه به نام چیز کیک بیسکویتی
  10. روی کیک ها را صاف و یکدست کنید و اجازه دهید یک ساعت داخل یخچال بمانند تا کاملا خنک و سفت شوند.
  11. با استفاده از کاردکی کوچک، کیک ها را از قالب ها بیرون بیاورید و روی ظرف مخصوص سرو بچینید.دسری خوشمزه به نام چیز کیک بیسکویتی
  12. کیک ها را با استفاده از ورقه های بادام تفت داده شده یا خلال پوست لیمو تزئین نمایید.دسری خوشمزه به نام چیز کیک بیسکویتی

میزان ارزش غذایی چیز کیک بیسکویتی بادامی

کالری ۳۶۱
کربوهیدرات ۴۳ گرم
چربی ۱۵ گرم
پروتئین ۱۶ گرم
قند ۲۹ گرم
چربی اشباع شده ۴ گرم

برگرفته از مجله ستاره /ی

مطلب پیشنهادی

خورش ناردون

خورش ناردون

خورش ناردون یکی از انواع خورش های محبوب و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *